X

Marine Le Pen va fi președintele Franței? Procurorii francezi au deschis o anchetă împotriva candidatului republican Francois Fillon

de null

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Partidul Republicanii din Franţa primeşte o lovitură grea cu două luni înainte de alegerile prezidenţiale. Procurorii au deschis o anchetă oficială pe numele candidatului formaţiunii.

Francois Fillon este suspectat că şi-a angajat fictiv soţia la cabinetul său parlamentar în perioada 1998-2002 şi că i-ar fi plătit 900.000 fără ca aceasta să fi lucrat acolo nici măcar o zi.

Acuzaţiile la adresa candidatului dreptei sunt grave: deturnare de fonduri publice, abuz de bunurile statului şi trafic de influenţă. Francois Fillon a calificat acuzaţiile drept calomnii. Sondajele îl dădeau drept câştigător al primului tur al alegerilor prezidenţiale din 23 aprilie, dar în urma scandalului el a fost întrecut în sondaje de candidata extremei drepte, Marine Le Pen.

Biroul candidatului dreptei la alegerile prezidenţiale din Franţa a fost percheziţionat astăzi.

Anchetatorii au descins în parlamentul de la Paris, unde au căutat probe în dosarul în care soţia lui Francois Fillon este suspectată că ar fi primit bani cabinetul acestuia, fără să fi lucrat acolo.

În plus, doi dintre fiii lui Fillon, angajaţi ca avocaţi la biroul acestuia, au primit 84.000 de euro.

Reclame

NOTĂ OrtodoxINFO

In ianuarie socialistii si-au ales un candidat, Benoit Hamon, de parca au vrut pe cineva care sa nu-i faca concurenta lui Marine Le Pen:

Papusarii o vor pune pe Marine Le Pen presedinte al Frantei?

Iar acum povestea cu Francois Fillon …

 

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button