X

Vreme rece până sâmbăta seara. Cum va fi până luni

de null

iarna iStock

Vremea se va raci si vor fi precipitatii in cea mai mare parte a tarii, in intervalul vineri, ora 20. 00 – sambata ora 20.00, anunta ANM, precizand ca, local, vantul va avea intensificari cu viteze de 50 – 60 de kilometri pe ora.

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

In regiunile sud-vestice si sudice, precum si la munte, se vor cumula cantitati de pana la 15-20 litri pe metru patrat, potrivit unei informari meteorologice emise de ANM.

Meteorologii mai anunta ca in zona de munte vor predomina ninsorile si se va depune strat nou de zapada, in timp ce in Transilvania si in Moldova vor fi precipitatii mixte, iar in celelalte regiuni vor fi mai ales ploi.

Local si temporar, vantul va avea intensificari cu viteze de 50-60 km/h, iar in zona montana inalta va spulbera zapada, potrivit ANM.

Duminica vom avea atmosfera schimbatoare, iar pe seara, in nordul tarii ar putea sa cada putina lapovita. Temperaturile se mentin in limitele normale.

Luni se anunta vreme frumoasa si in incalzire. Prin sud-est mai apar ceva innorari, dar conditiile de ploaie sunt reduse. In zonele joase se poate forma ceata.

In Bucuresti, urmeaza inca o zi insorita si foarte calda. Maxima ajunge din nou la 18 grade. Vantul va sufla moderat si va avea unele rabufniri in prima parte a zilei.

Sambata temperaturile scad transant; In timpul zilei dar si la inceputul noptii, vor veni averse moderate cantitativ iar spre dimineata norii se imprastie. Vantul ramine moderat si se va inteti in orele diminetii.

Duminica se incalzeste usor si e posibil sa apara ceata iar pe timpul noptii vom avea 1 grad cu minus.

Luni, încalzirea vremii continua si la amiaza vor fi 12 grade. Se anunta atmosfera insorita si un vint slab.

Ajungem in zona de munte unde astazi ramanem cu temperaturile ridicate. Ziua apar ceva innorari si lapovita in Carpatii Occidentali si prin Orientali. La noapte precipitatiile cuprind toata zona montana si treptat vor domina ninsorile.
Vantul continua sa sufle cu putere, iar la altitudini mari mai poate depasi 80…90 Km/h.

Maine vremea se raceste accentuat; o sa ninga pe zone vaste; pot fi si ninsori mai consistente, iar vantul va mai avea unele porniri. Noaptea ninsorile se raresc si se retrag spre zona Carpatilor Meridionali.

Duminica vremea se imbuneaza. Apare si soarele printre nori, iar catre seara vin cateva ninsori slabe in nordul Orientalilor.

Luni asteptam vreme si mai buna, cu mult soare si temperaturi in usoara crestere. Pe vai ar putea sa apara ceata, iar vantul va sufla mai tare la altitudini mari.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button