X

VRAJITOARELE de pe întreaga planetă vor face o VRAJA împotriva lui DONALD TRUMP, vineri 24 februarie, la miezul nopţii

de null
vrajitoare-trump
Foto: http://www. nasul.tv/a-innebunit-lumea-vrajitoarele-din-intreaga-lume-s-au-unit-impotriva-lui-donald-trump-vor-face-o-vraja-impotriva-presedintelui-american/

Un nou plan a fost conceput pentru a îl ”distruge” pe Donald Trump: vrăjitoarele de pe întreaga planetă vor face vineri, 24 februarie, la miezul nopţii, o vrajă împotriva preşedintelui american ”şi a tuturor acelora care îl ajută”, informează metro.co.uk.

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Vrăjitoarele vor executa un ritual la miezul nopţii, la fiecare Semilună în scădere, până când Donald Trump va fi îndepărtat din funcţia de preşedinte.

Desigur, miezul nopţii se produce în momente diferite de-a lungul şi de-a latul planetei, însă anunţul publicat vineri vizează miezul nopţii de pe coasta de Est americană.

Vrăjitoarele vor ca incantaţiile lor ”să lovească” Trump Tower din New York, Casa Albă din Washington şi conacul Mar-a-Lago din Florida, unde Donald Trump îşi petrece weekendurile şi concediile.

Simpla executare a vrăjii va avea ca rezultat o înălţare a spiritului, o uşurare a tensiunilor şi o alungare a spiritului de turmă trumpist, potrivit autorilor acestui proiect insolit.

Oricine poate să ia parte la această vrajă, spun iniţiatoarele proiectului, deoarece voluntarii nu trebuie să se afle neapărat într-un sabat al vrăjitoarelor, ci pot să participe conectându-se pe Facebook, Twitter şi alte reţele de socializare.

Evenimentul are şi o pagină de Facebook care se intitulează ”Mass Spell to Bind Donald Trump Feb. 24th”.

Vrăjitoarele au explicat pe aceeaşi pagină de Facebook şi felul în care vraja poate fi executată, precizând ingredientele (obligatorii şi optionale), modul de preparare, ritualul (mişcări, acţiuni şi incantaţii) şi finalul vrăjii.

Sunt prezentate şi variante ale ritualului propus pe aceeaşi pagină de Facebook.

Reclame

NOTĂ OrtodoxINFO

Cu ce le-a deranjat așa de tare pe cotoroanțe, Donald Trump? Trebuie să știm că există astfel de lucruri, dar să nu le dăm importanță, căci le dăm și putere. Trebuie să știm că armele Sfântului Duh spulberă astfel de lucruri diavolești. NU recomandăm să consultați pagina unor astfel de slujitori ai diavolului.

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

2 comentarii

  1. Mda..doar ca aceste cotoroante probabil au uitat ca 12.00 noaptea nu este in acelasi timp in toata lumea…in rest ce sa zic…cu ce le-a gresit lor Donald Trump de i-au pus gind rau? In fine…nu mor caii cind vor ciinii.

  2. Fac ceva pe vrajile lor, se aduna la un loc si bolborosesc niste mantre si eu credinta ca rezolva ceva, o prostie si cine le baga in seama e mai prost.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button