X

Judecarea preotului mărturisitor Ioan Miron s-a desfășurat sub supravegherea poliției locale

de null
Foto: https://ro. wikipedia.org/wiki/Arhiepiscopia_Ortodox%C4%83_de_Alba_Iulia

Mihai-Silviu Chirila relateaza de la fata locului:

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

“Consistoriul la Alba pentru judecarea preotului marturisitor Ioan Miron s-a desfasurat sub supraveghera politiei locale.

Parintele Ioan nu a recunoscut competenta consistoriului, invocand faptul ca nu functioneaza conform legii. De asemenea, a contestat acuzatiile aduse ca fiind total lipsite de temei canonic. Nu i s-au permis martorii.

Politia locala a fost invitata de catre martorii prezenti sa indice temeiul legal sau din Regulamentul instantelor bisericesti de judecata in baza caruia se constituie in personal auxiliar al unei instante bisericesti. Au argumentat ca au fost chemati datorita prezentei unui grup mic si civilizat de credinciosi, veniti din toata tara pentru a-l sustine pe parintele Ioan, desi grupul s-a pozitionat in afara cladirii Episcopiei si au fost paziti si de cativa jandarmi”  

Vom reveni cu amanunte.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button