X

Fondatorul Facebook promovează NOUA ORDINE MONDIALA

de null

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Prezintă viziunea sa asupra comunității globale într-un manifest de 5800 de cuvinte. 

Mark Zuckerberg, fondatorul Facebook, a publicat un manifest în care își prezintă viziunea de a recrea lumea în imaginea sa – o imagine care include o adevărată „comunitate globală, care funcționează pentru toți”.

Scrisoarea, intitulată „Construind comunitatea globală”, vine pe urmele Brexit, un vot care pare a sublinia o reacție împotriva politicilor elitei, de guvernare, care plasează interesul lumii deasupra interesului unei națiuni suverane.

Scrisoarea completă a fost postată pe Facebook.

Aceasta menționează:

„În călătoria noastră de a conecta lumea, discutăm de multe ori despre produsele pe care le dezvoltăm și actualizările afacerii noastre. Astăzi vreau să mă concentrez pe cea mai importantă întrebare: clădim lumea pe care ne-o dorim cu toții?”

„Istoria este povestea despre cum reușim să ne unim într-un număr tot mai mare – de la triburi la orașe către națiuni. La fiecare pas am construit infrastructură socială precum comunități, mass-media și guverne, iar asta pentru a ne da posibilitatea de a realiza lucruri noi.

Astăzi suntem aproape de următorul pas. Oportunitățile noastre (cele mai mari) sunt acum la nivel mondial – cum ar fi răspândirea prosperității și libertății, promovarea păcii și înțelegerii, ridicarea oamenilor din sărăcie și accelerarea științei. Provocările noastre – sfârșitul terorismului, combaterea schimbărilor climatice și prevenirea pandemiilor – au nevoie de răspunsuri globale. Progresul cere acum omenirii să se unească nu doar în orașe sau națiuni, ci și ca o comunitate globală.

Acest lucru este deosebit de important acum. Facebook promovează apropierea dintre națiuni și întemeierea unei comunități globale.”

Zuckerberg se întreabă cum poate fi ajutată omenirea să construiască o comunitate atotcuprinzătoare, care să reflecte valorile colective într-o lume cu puține exemple de comunități globale.

Și câteva dintre soluțiile sale sunt:

„Privind în perspectivă, una dintre cele mai mari oportunități de a menține omenirea în siguranță este dezvoltarea inteligenței artificiale, pentru a înțelege mai rapid și cu acuratețe ceea ce se întâmplă în comunitatea noastră.”

„Am observat că unii oameni distribuie știri bazate pe titluri senzaționale fără a citi conținutul. Am început recent reducerea de senzațional în ‘News Feed’ luând în considerare conținutul și am mers mai departe în a identifica editorii de senzațional. Sunt mulți pași ca aceștia, care vor reduce senzaționalul și vor ajuta la construirea unei comunități mai bine informată.”

În rezumat, vorbește mai mult de binele global, neglijând individul. Propune noua ordine mondială, suprimând suveranitatea și independeța.

Reclame

NOTĂ OrtodoxINFO

Comentariile lui Zuckerberg vin în contradicție cu politica lui Trump, cu decizia Marii Britanii de a părăsii Uniunea Europeana și cu naționalismul ce se ridică în Europa. Toate aceste mișcări sunt plănuite de către oculta din umbră pentru a provoca tensiune, haos și, apoi, un al treilea război mondial, în urma căruia se așteaptă ca omenirea să dorească noua ordine mondială și semnul fiarei.

Citiți vă rog și:

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button