X

Fundaţia lui George Soros pleacă din România, dar rămân “ucenicii”

de null

George Soros

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

George Soros nu mai acordat niciun grant direct către filiala locală a Fundației pentru o Societate Deschisă în ultimii 3 ani, informează New Money. 

Din 2014 fundația s-a finanțat din venituri proprii. Acum însă Fundația pentru o Societate Deschisă a miliardarului de origine maghiară George Soros își închide filiala locală. Din 1990 până în 2014, Soros a finanţat proiecte în valoare de 160 milioane de dolari.

Fundația lui Soros a înființat în România companii precum DNT, furnizor de internet, care a fost cumpărat ulterior de Astral, Centrul pentru Dezvoltare Economică care a fost cumpărat de Good.Bee Credit, acum parte din Erste Bank.

Fundația s-a implicat în proiecte sunt drepturile omului și combatarea discriminării, educație, migrație, economie socială, cultură civică și politică, cercetare socială, incluziunea rromilor și altele.

Miliardarul evreu născut la Budapesta în 1930 a „planificat” o bună parte din crizele majore ale planetei din ultimele două decenii: de la crahul piețelor asiatice din 1997 și revoluțiile colorate din fostele state sovietice (România, Ucraina, Georgia și Republica Moldova) din anii 2000 — 2004 până la marele val migraționist din Orientul Mijlociu spre Europa și protestele anti-Trump.
George Soros a sponsorizat masiv elite culturale şi politice pe linia ideologică a liberalismului classic şi a neoliberalismului, contribuind decisiv la radical schimbări sociale şi de mentalitate.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button