X

CHEMTRAILS: Cum ne dezinformează maşinăria de propagandă “oficială”?

de Kowalski

Aşa cum subliniam în articolul trecut autorităţile nu vor precupeţi nici un efort cînd vine vorba de menţinerea populaţiei într-o stare de totală dezinformare în privinţa chemtrails. De aceea se folosesc de nenumărate metode pentru a ascunde cumplitul adevăr referitor la chemtrails.

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

1. Condiţionarea subliminală

O primă metodă de dezinformare şi manipulare ar fi aceea că în toate filmele, desenele animate şi reclamele noi au introdus “chemtrails” pe cer. Ok în cazul filmelor şi reclamelor să zicem că nu ar fi avut încotro pentru că aşa arăta cerul la momentul în care au făcut filmările…deşi nu este asta explicaţia corectă. Că nu întotdeauna arătă cerul chiar plin de chemtrails. Dacă voiau puteau să insiste mai puţin pe cer, puteau să ia în cadru o porţiune în care nu se vedeau sau puteau alege o zi cu mai puţin chemtrails. Dar ei intenţionat le introduc în aceste materiale video sau cinematografice pentru a condiţiona subliminal populaţia. Şi anume dacă aşa vezi cerul peste tot începi şă crezi că aşa este normal. În cazul desenelor animate unde imaginile sînt 100% artificiale deja nici nu se mai pune problema că aşa arăta cerul în momentul filmării. În cazul desenelor animate este cît se poate de clar că acele “chemtrails” au fost puse intenţionat pe cer. Următorul material video este un colaj format doar din cîteva scene din filme, desene animate şi emisiuni tv sportive în care apar chemtrails. Dar puteţi găsi sute de astfel de materiale video pe youtube:

https://www.youtube.com/watch?v=pbZSkL-8kuM

Inclusiv fundalul multor emisiuni de ştiri de la televizor este ceva albastru cu nişte uşoare dîre albe. De asemenea şi desktopul noilor versiuni de windows:

Data viitoare cînd vă uitaţi la ştiri la TV fiţi mai atenţi. În acest fel veţi observa că în spatele crainicilor este întotdeauna un fundal albastru cu nişte uşoare dîre albe. Dîre de tip chemtrails subliminale. De ce fac aceste lucruri? Că doar puteau să pună un fundal roşu. Sau verde, sau galben. Fiecare televiziune se putea gîndi la alt fel de fundal…nu erau obligate toate să adopte albastrul. Dar de ceva ani buni la toate televizunile fundalul emisiunilor de ştiri este albastru. Cu dîre chemtrails subliminale. Chiar şi numai acest efort al maşinăriei de propagandă oficială ar trebui să ne pună pe gînduri. Dacă toată tevatura cu chemtrails este doar o teorie conspiraţionistă scornită de nişte nebuni de ce atîta efort?

Dar nu s-au mulţumit doar să pună dîre de chemtrails subliminale pe fundalul emisiunilor tv de ştiri şi pe desktopul noilor versiuni de windows. Nu s-au mulţumit să introducă dîre de tip chemtrails în filmele şi reclamele noi. Au modificat şi toate filmele vechi. Putem vedea acest lucru în imaginea de mai jos:

Mai multe informaţii găsiţi aici: Subliminals, precum şi în multe, multe alte locuri pe internet.

2. Dezinformările de tip new age.

Înainte de a citi mai departe acest paragraf trebuie să fac următorul disclaimer legal. În primul rînd trebuie să ştiţi că eu nu sînt medic şi nici nu am pregătire de ordin medical obţinută prin studii de specialitate. Informaţiile de ordin medical prezentate mai jos sînt o opinie personală bazată pe studiu individual. Acest sudiu individual s-a bazat în mare parte pe observaţiile făcute asupra simptomelor suferite de propria mea persoană precum şi pe mărturiile găsite pe internet ale multor altor persoane care au descoperit că sînt intoxicate cu metale grele. Diagnosticul de intoxicaţie cu metale grele a fost pus (în cazul persoanelor care işi mărturiseau propriile experienţe pe internet) fie de medici fie de practicanţi ai medicinelor alternative. Dacă aveţi probleme de sănătate adresaţi-vă prima dată medicului. În cazul în care decideţi să nu mergeţi pe mîna acestuia (deoarece medicii oricum nu ştiu mai nimic despre intoxicaţia cu metale grele şi din această cauză trece nediagnosticată sau diagnosticată greşit în 99% din cazuri) şi să daţi curs sfaturilor mele (deşi eu mă abţin să dau sfaturi de ordin medical) ţineţi cont că eu nu îmi pot asuma nici un fel de răspundere legală pentru consecinţele ce ar putea decurge din punerea în practică a sfaturilor mele. Răspunderea pentru nepunerea în practică a sfaturilor medicului vă revine în totalitate. Acestea fiind spuse să purcedem.

Pentru cei care încă mai cred în vrăjeala new age au o minciună gata pregătită deja. Şi anume simptomele provocate de chemtrails sînt semne ale “ascensiunii spirituale”. Mai multe informaţii în acest articol: https://earthenergyreader.wordpress.com/2012/04/30/the-most-comprehensive-list-of-ascension-symptoms/

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!
1 2 3Pagina următoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button