Copiii de la AȘEZĂMÂNTUL ORTODOX MISIONAR Sfântul Barnaba din Kenya au NEVOIE URGENTĂ de DONAȚII pentru a supraviețui foametei cauzată de seceta prelungită

feb. 19, 2017 15111 1 http://bit.ly/2qK2Ts5

Seceta severă din Kenya afectează copiii de la orfelinatul ortodox și școala

Pe scurt:

SIGURANȚA LOCUITORILOR A AJUNS LA LIMITĂ

 • Locuitorii se hrănesc cu carne de la vaci moarte și cămile expunându-se la riscuri pentru sănătate.

 • Fructele sălbatice au devenit, de asemenea, o sursă de hrană pentru unii dintre ei. Locuitorii sunt obligați să fiarbă fructele timp de ore pentru a ucide otrava.
 • Cei care cad bolnavi nu pot avea acces la spitale din cauză că drumurile sunt impracticabile.
 • Copiii au încetat să meargă la școală, deoarece migrează în căutarea produselor alimentare.

Cu binecuvântarea IPS Makarios Tillyrides, Arhiepiscop al Kenyei vă rugăm să luați în considerare donațiile pentru a veni în întâmpinarea nevoilor copiilor orfani și a altor copii vulnerabili de la orfelinatul și școala noastră. Acești copii depind de darurile făcute din compasiune pentru ei, pentru a continua să supraviețuiască.

Ne luptăm pentru a hrăni acești copii. Există o secetă severă în țara noastră și produsele alimentare au devenit foarte scumpe. Noi vă solicităm cu umilință  să luați în considerare cererea noastră, rugându-vă să le veniți în ajutor. În special vă rugăm să ne ajutăți să cumpărăm alimente pentru copii. Și să răspândiți apelul nostru cu privire la donațiile de care avem nevoie.

Pentru a dona orice sumă de bani, vă rugăm să vizitați PAGINA DE DONAȚII..

Pentru chat live prin mesaje pe Facebook urmați acest link.

https://www.facebook.com/jmkariukinyandarua

Dumnezeu să vă binecuvanteze.

Slujitor al lui Hristos,

Părintele Metodie JM Kariuki.

Directorul al Orfelinatului și al Școlii Sfântul Barnaba

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Ne mai puteți sprijini și în alte modalități! Click pentru detalii.
Categorii:
articole asemănătoare
Un comentariu la “Copiii de la AȘEZĂMÂNTUL ORTODOX MISIONAR Sfântul Barnaba din Kenya au NEVOIE URGENTĂ de DONAȚII pentru a supraviețui foametei cauzată de seceta prelungită”
Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor revine exclusiv comentatorilor.
 1. Crestin ortodox
  # 31 mai 2017 at 7:02

  Hristos S-a inaltat!
  Parinte Abba Kariuki din Kenya va roaga sa traduceti si sa postati acest articol. In jumatate de an, abia au strans 16% din cat au nevoie. La ei, un dolar este hrana unui copil pt o zi. Ei sunt recunoscatori si pt donatii de 1 dolar!

  http://orthochristian.com/103924.html

  Parintele va multumeste f mult pt articolul din februarie! Puteti lua legatura direct cu el aici
  https://m.facebook.com/jmkariukinyandarua

Scrie un comentariu

Scroll Up