X

Vladimir Putin acuză aliații NATO că încearcă să atragă Rusia într-o confruntare

de null

 

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Preşedintele Vladimir Putin a acuzat joi după-amiază că aliaţii NATO încearcă în mod constant să atragă Rusia într-o confruntare.  Liderul de la Kremlin a precizat și că membrii blocului militar occidental continuă să se amestece în problemele interne ale Moscovei, anunţă Realitatea.net. Reacţia liderului rus vine la scurt timp după ce NATO a anunţat sporirea prezenţei navale în Marea Neagră, transmite Russia Today.

Putin a explicat că în ultimii ani situaţia globală de securitate ”nu s-a îmbunătăţit, iar multe ameninţări deja existente au devenit din ce în ce mai serioase”.

De asemenea, preşedintele rus a susţinut că noua misiune declarată a NATO este de a se pune contra Rusiei, informează News.ro.

”Acesta este scopul ascuns în spatele extinderii blocului militar. S-a mai întâmplat în trecut, dar acum au găsit o nouă justificare pe care ei o cred serioasă. De fapt, ei ne-au provocat în mod constant, au încercat să ne târască într-o confruntare”, a declarat Vladimir Putin în cadrul unei întâlniri cu agenţii de rang înalt ai FSB.

Preşedintele rus a acuzat că aliaţii ”îşi continuă eforturile de a se amesteca în treburile noastre interne cu scopul destabilizării ordinii sociale şi politice din Rusia”.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button