Fundația lui George Soros își va închide filiala din Romania. Echipa română va crea un organism nou

Feb 17, 2017 1460 3 goo.gl/UtQrve

Fundația pentru o Societate Deschisă a miliardarului George Soros care a finanțat proiecte de milioane de dolari între 1990 și 2014 își va închide filiala locală, iar echipa română va crea un organism filantropic nou, conform surselor.

În ultimii trei ani, Soros nu mai acordat niciun grant direct către filiala locală a Fundației pentru o Societate Deschisă, considerând că democrația românească este suficient de dezvoltată. Astfel, după 2014, fundația s-a finanțat din venituri proprii (spre exemplu, prin activități comerciale precum traininguri).

Soros este ținta tuturor teoriilor conspiraționale, printre cele mai recente fiind aceea conform căreia miliardarul ar fi finanțatorul protestelor din România.  

Vă rugăm să ne sprijiniți! Ajutorul dvs. va fi pentru continuitatea acestui portal. Click pentru detalii.
articole asemănătoare
3 Comentarii la “Fundația lui George Soros își va închide filiala din Romania. Echipa română va crea un organism nou”
Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor revine exclusiv comentatorilor.
 1. Metatron
  # 17 februarie 2017 at 21:50

  Sau infiltrat unde au vrut agenti de influenta a NWO, acum pasul 2 sa treaca la treaba.

 2. # 17 februarie 2017 at 22:55

  Ar trebui închise definitiv toate ONG-urile acestui satanist

 3. Dorin
  # 18 februarie 2017 at 18:21

  Credeţi că acest „derbedeu” e singurul? El e doar păpuşa care tre’ să distragă atenţia. Va fi scoasă păpuşa asta de pe scenă, va fi pusă alta, asta ca să nu se vadă păpuşarii. Păpuşa asta e bătrînă, dar dacă boborul o va cere, va fi sacrificată şi ea de dragul „circului”, de dragul spectacolului, asta ca să satisfacă pofta vulgului bleg, pohta electoratului inconştient pretins „patriot”, ca să se mai liniştească apele.
  Ei nu se uită însă la esenţial: spectatorii spun „huo” păpuşii de pe scenă, dar nu observă că ei deja se află în colivie şi fiecare din ei are deja un număr personal spre supraveghere totală. A mai rămas doar să închidă şi ultimele portiţe, să pună lanţurile peste ele, ca să nu mai poată ieşi nimeni.

Scrie un comentariu