Comisia de Control al SRI: o companie și-a obligat angajații să meargă la proteste

Feb 17, 2017 1796 2 http://bit.ly/2qOvD3d

Foto: https://octavpelin.wordpress.com/2016/02/21/tinerii-frumosi-si-idioti-de-la-multinationale-care-au-imbratisat-ideologia-nazista-a-lebensraum-ului-si-au-tradat-romania/

Preşedintele PSD Dâmboviţa, senatorul Adrian Ţuţuianu, a declarat, joi, într-o conferinţă de presă organizată la Târgovişte, că angajaţi ai unei firme i-au spus că au fost obligaţi să meargă la protest.

În cadrul conferinţei, jurnaliştii i-au cerut lui Ţuţuianu să dea exemple de multinaţionale implicate în proteste, scrie agerpres.ro..

”Astăzi am avut trei oameni de la Dărmăneşti, care lucrează la Yazaki şi mi-au spus că dacă este nevoie vor veni şi dau şi declaraţii la instituţiile statului că au fost obligaţi să meargă la protest”, a afirmat senatorul social-democrat.

El s-a referit şi la declaraţiile anterioare făcute pe această temă, subliniind că ”nu este împotriva multinaţionalelor”.

”Am avut anumite elemente care privesc firmele, am spus public. Unii m-au înjurat, au spus că sunt împotriva multinaţionalelor. Nu sunt deloc împotrivă”, a spus Ţuţuianu.

Parlamentarul a mai făcut o referire la multinaţionale, vorbind despre impozitele plătite de aceste mari companii în comparaţie cu ce plătesc IMM-urile.

”Sunt publice cifrele, multinaţionalele produc cam 80% din cifra de afaceri şi plătesc cam 3 miliarde de euro profit, ceilalţi, întreprinderi mici şi mijlocii produc 20% din cifra de afaceri şi plătesc 56 de miliarde de euro impozite”, a declarat Adrian Ţuţuianu.

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Ne mai puteți sprijini și în alte modalități! Click pentru detalii.
articole asemănătoare
2 Comentarii la “Comisia de Control al SRI: o companie și-a obligat angajații să meargă la proteste”
Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor revine exclusiv comentatorilor.
  1. Metatron
    # 17 februarie 2017 at 21:37

    Lasati ca au iesit din proprie constiinta civica oamenii la vot 😀 ne spune tutuianu asta , abureli, chestii pe care si un copil de 10 ani le anticipeaza, eu le-am anticipat din prima si nu am nici o pregatire de inteligence, sunt un simplu om.

  2. Mihai
    # 18 februarie 2017 at 8:27

    Acest tutuianu, ori e prost ori e dobitoc, ori ne ia de prosti, ceea ce nu vine el acum sa ne zică este faptul că aceste multinaționale majoritatea dintre ele în vremea p.s.d-ului sau prasit precum ciupercile după ploaie, iar acum o lasă mai moale că dacă incep sa ciripeasca vor cădea multe capete, pt că acestea au mituit la greu, căci uitativa că nicăieri prin Europa și în lume nu asi permit să facă ceea ce fac in Romania, iar vina principala o poarta clasa politică românească care este compusa 90% din penali

Scrie un comentariu

Scroll Up