Lupta contra actelor cu CIP trebuia începută de la CNP. Cazul unui român care se luptă de peste 5 ani. Iată pașii pe care i-a urmat

feb. 15, 2017 22972 9 http://bit.ly/2qF8Vue

Documentația juridică strânsă de-a lungul a 5 ani de zile de luptă împotriva documentelor cu CNP

buletin-de-identitateDl. inginer Gabriel Barbir a pus la dispoziție pentru cititorii care vor să inițieze o astfel de luptă, toate documentele ce au fost făcute între anii 2013 și 2016, precum și indicații despre pașii ce
trebuie făcuți, pentru a nu face greșeli de procedură, cum a făcut domnia sa, fapt pentru care instanțele din România i-au tot respins cererile. Dacă din punct de vedere al neconstituționalității impunerii CNP-ului în acte, d-l Barbir ar fi avut câștig de cauză, iată că ițele justiției (omenești) s-au încurcat când a fost vorba de procedura juridică, ultima cerere (o vedeți mai jos) fiind respinsă și nici măcar nu a fost comunicată această decizie direct d-lui inginer, ci doar părții adverse, Serviciul public Comunitar local de Evidență a Persoanelor, Vatra Dornei. Mai jos aveți peste 240 de pagini de cereri, declarații, comunicări etc. Mulțumim d-l inginer pentru încredere și nădăjduim că această luptă va fi o izbândă, căci este partea nevăzută a icebergului documentelor cu cip, împotriva căruia ne luptăm cu toții! Pentru alte întrebări și indicații aveți în documentele de mai jos și nr. de tel al domniei sale, pentru care și-a dat acordul și totodată și-a exprimat disponibilitatea de a oferi indicații celor interesați. Avem rugămintea să nu deranjați decât după ce ați parcurs toată dcumentația și doar în cazul în care vreți să duceți o astfel de luptă. Obiectivul este să se formeze un grup decis să câștige această luptă, mai ales că legislația este de partea noastră (până nu o schimbă). Doamne, ajută!

Cerere documente fara CNP.

Documentatie Anti CNP Continuare

Ultimul document aparut pe net in aceasta chestiune a fost recursul/ scrisoare deschisa pe care l-am inaintat ICCJ la data de 26.02.2016 (la trei zile de la infatisarea ICCJ cand fara motiv mi s-a respins cererea).

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Ne mai puteți sprijini și în alte modalități! Click pentru detalii.
Categorii:
articole asemănătoare
9 Comentarii la “Lupta contra actelor cu CIP trebuia începută de la CNP. Cazul unui român care se luptă de peste 5 ani. Iată pașii pe care i-a urmat”
Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor revine exclusiv comentatorilor.
 1. Ioana
  # 15 februarie 2017 at 19:09

  Amin! Doamne ajută! Să mărturisim împotriva numărului fiarei-număr de om!
  Dumnezeu să îi întărească pe cât mai mulți să se alăture luptei împotriva fiarei satanice, urmând mărturisirea domnului Gabriel Barbir!

 2. marinela
  # 15 februarie 2017 at 20:44

  Sa ne-ajute Dumnezeu pe toti sa reusim, sa scapam de acest CNP spurcat,sa devenim persoane suverane si nu sclavi ai sistemului papusaresc.

  • Carolin
   # 23 noiembrie 2017 at 16:19

   Pe YouTube
   Fiinta Vie Atentie
   Aveti destule clipuri cred

 3. Valentin
  # 16 februarie 2017 at 11:02

  Domnul de mai sus ar putea sa-si ceara de la starea civila certificatul de nascut viu pe baza caruia i s-a dat cnp-ul prin frauda si inselaciune.
  Pentru mai multe informatii poate accesa pagina de fb a lui Mariusgabriel Burebista sau pe Google – fiinte suverane.
  P.S. Singura solutie este asta; „sistemul” nu-i va da niciodata libertatea daca nu stie cum sa si-o ceara. Sistemul exact pentru asta a fost creat, ca sa inrobeasca, iar curtile de judecata se supun aceluiasi sistem instaurat de Papa dupa 1700..( Bolele Papale )
  Dumnezeu sa va ajute !

 4. Zidane teodor
  # 24 iunie 2017 at 0:13

  Fratilor tre sa facem ceva sa fim liberi. Pamantul e al nostru si noi suntem ai pamantului….nu vrem cnp…

 5. Pavel
  # 10 iulie 2017 at 11:26

  Va rog sa vizionati Ingerul Digital si o sa observati ca isiruirea de 5 numere si o piramida care reprezinta sexul este forma primara prin care I.B.M insemna cu numarul 666 oamenii inca din timpul celui de al doilea razboi mondial . Cardurile de indentitate au acest numar trecut in partea dreapta linga poza . Numerele actuale de la masini au acest format , litera A este echivalent cu 6 , B-12 si tot asa . Va puteti afla singuri numarul primit. Eu am optat pentru carte provizorie dar nu pot iesi din tara. Doamne ajuta.

 6. Flucus Ioan
  # 16 noiembrie 2017 at 22:12

  Trebuie facut ceva imediat sa scapam de acest CNP care chiar este radacina raului.Doresc sa ne strangem mai multi pentru a avea succes.
  Multumesc.
  0785946491

Trackbacks/Pingbacks
 1. Video: CONVORBIRI DESPRE APOCALIPSA (Partea 1). Preoti rusi despre pasaportul biometric, CNP, ecumenism, Tarul Nicolae al II-lea al Rusiei, globalizare, desfranare … - OrtodoxINFO - 24 februarie 2017

  […] Lupta contra actelor cu CIP trebuia începută de la CNP. Cazul unui român care se luptă de peste … […]

 2. Să tăiem răul de la rădăcină – Lupta împotriva actelor cu CIP trebuia începută de la CNP – Pașii urmați de domnul ing. Gabriel Barbir în lupta sa de 5 ani împotriva CNP | Invataturile Sfintilor Parinti despre inselarile contempora - 26 mai 2017

  […] Tot răul trebuie tăiat de la rădăcină, ca lupta să ne fie mai puțin anevoioasă. La fel și în cazul actelor cu cip, care au ajuns în acest stadiu, pentru că nu am fost atenți la momentul când au introdus CNP-ul. Părinți duhovnicești au fost care să ne avertizeze, dar am fost prea puțini care să luăm seama și mulți s-au descurajat. Totuși mai sunt și excepții. Vă prezentăm mai jos un astfel de luptător, ce duce poate lupta pentru noi toți. […]

Scrie un comentariu

Scroll Up