X

Atentat în Pakistan: cel puțin 16 persoane au murit în urma exploziei din timpul unui protest al farmaciștilor

de null

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Atac cu bombă în Pakistan.  Cel puțin 16 persoane au murit joia trecută și mai multe au fost rănite  în urma unei explozii puternice produse în timpul unei manifestații a farmaciștilor în  centrul orașului Lahore, informează Al Jazeera.

Explozia a avut loc pe o stradă aglomerată din centrul orașului, unde avea loc un protest al farmaciștilor. Un atacator sinucigaș care se afla pe o motocicletă  a detonat încărcătura explozivă pe care o avea asupra sa, intrând  într-o mașină de poliție. În urma exploziei, doi polițiști au murit.

 Jurnaliștii Al Jazeera susțin că explozia a putut fi auzită de la o depărtare de câțiva kilometri, fiind  foarte puternică. Se pare că cel puțin 30 de persoane au fost rănite, iar la locul incidentului au ajuns imediat mai multe ambulanțe.

Atacul a fost revendicat de talibanii din gruparea Jamaat-ul-Ahrar.Mai mult, în urmă cu o săptămână Autoritatea Națională Anti-Tero (NACTA) a anunțat că o grupare teroristă neidentificată plănuiește un atac terorist la Lahore. NACTA făcuse un apel la vigilență maximă în zonele de interes public, în special în apropierea instituțiilor administrative, a spitalelor și a școlilor.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button