Republica Moldova: de la „Crimeea este de facto a Rusiei”, la susținerea Ucrainei în problema recuperării Crimeii

feb. 14, 2017 1167 0 http://bit.ly/2HdpuZc

Foto: http://www.rador.ro/2017/02/13/chisinaul-sustine-ucraina-in-ceea-ce-priveste-problema-anexarii-ilegale-a-crimeii/

Guvernul de la Chişinău susține Kievul în procesul de reglementare a conflictului din Donbas și de recuperare a Crimeii – a anunţat luni premierul Republicii Moldova, Pavel Filip, aflat într-o vizită la Kiev. „Am reiterat sprijinul deplin al părții moldovene în ceea ce priveşte conflictul din Donbas. Am reiterat poziția noastră în privinţa Crimeii, care prevede păstrarea integrității și suveranității teritoriale a Ucrainei” – a mai declarat Filip.

De asemenea, premierul Republicii Moldova a mulțumit Kievului pentru sprijinul acordat în cadrul formatului de negocieri „5+2” și în procesul de identificare a soluțiilor necesare rezolvării problemei transnistrene, prin păstrarea integrității teritoriale și a suveranității Republicii Moldova.

NOTĂ OrtodoxINFO
Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Ne mai puteți sprijini și în alte modalități! Click pentru detalii.
Categorii:
articole asemănătoare
Scrie un comentariu

Scroll Up