X

Liderul ISIS ar fi fost ucis

de null

Forţele aeriene ale armatei irakiene au bombardat sâmbătă o casă unde aveau informaţii că se afla liderul grupării Statul Islamic, Abu Bakr al-Baghdadi. Acesta lua parte la o întrunire alături de mai mulţi comandanţi jihadişti, transmite Reuters, citând un anunţ făcut luni de armata irakiană.

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Sursa citată precizează că nu este clar dacă al-Baghdadi a fost ucis în atac, scrie agerpres.ro.

Avioane F-16 ale forţelor aeriene irakiene au lansat raidul sâmbătă asupra unei ţinte situate într-o localitate din vestul Irakului, se arată în comunicat. Documentul include şi o listă cu numele a 13 comandanţi din cadrul Statului Islamic care au fost ucişi în atac.

Pe listă nu se regăseşte şi numele lui Abu Bakr al-Baghdadi, despre care Reuters mai relata luni că ar fi fost observat deplasându-se între Irak şi Siria.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button