VIDEO: Digi24, numită „televiziunea securiștilor”, atacă grupările naționaliste, ortodoxe, anticip și legionare

Feb 12, 2017 2001 2 goo.gl/X4sa8H

Digi24, numită „televiziunea securiștilor”, a identificat dușmanul și atacă grupările naționaliste ortodoxe, anticip și legionare. Asta ca să ne dăm seama ce-i deranjează pe cei care au propus legea anti-legionară și acum vor aplicarea ei. Este amintită și lupta Părintelui Justin Pârvu contra cipurilor și cinstirea Sfinților din Închisori, dar acum mănăstirea Petru Vodă este departe de a mai crea probleme sistemului și nu știm cât vor mai fi la cinstire moaștele Sfinților Mărturisitori din temnițele comuniste și cât va mai fi în curtea mănăstirii, troița legionarilor Ionel Moța și Vasile Marin.

Vă rugăm să ne sprijiniți! Ajutorul dvs. va fi pentru continuitatea acestui portal. Click pentru detalii.
Categorii:
articole asemănătoare
2 Comentarii la “VIDEO: Digi24, numită „televiziunea securiștilor”, atacă grupările naționaliste, ortodoxe, anticip și legionare”
Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor revine exclusiv comentatorilor.
  1. stef
    # 13 februarie 2017 at 0:05

    ..slugile DIGI stiu sa arunce cu interpretari care convin sistemului si stapanilor ,dar nu scot un cuvant despre Cine a gandit si pus in opera crimele comuniste si represiunea impotriva romanilor!

Trackbacks/Pingbacks
  1. JOS mâinile de pe Părintele JUSTIN Pârvu! - OrtodoxINFO - 27 februarie 2017

    […] mânia, furia, revolta în stradă, folosind chiar sloganul mediatic: Ro-mânia!, a realizat un reportaj video. în care este stigmatizat din nou naționalismul (bineînțeles că nu extremist, dar așa sunt […]

Scrie un comentariu