X

Preşedintele Comisiei SRI: Protestele sunt manipulate, 85% din cei din piaţă nu au citit OUG

de null
Preşedintele Comisiei SRI: Protestele sunt manipulate, 85% din cei din piaţă nu au citit OUG. Este o concluzie personală
Ţuţuianu: Protestele sunt manipulioate, 85% dintre cei din piaţă nu au citit OUG.  Este o părere personală (FOTO: Inquam Photos / Adriana Neagoe)

Preşedintele Comisiei de control al SRI, Adrian Ţuţuianu, a declarat, joi, după audierea directorului Eduard Hellvig şi a ministrului Carmen Dan, că protestele sunt “manipulate”, precizând că este o concluzie personală, bazată pe informaţiile adunate din “presă”, potrivit cărora 85% din protestatari nu au citit Ordonanţa 13.

Întrebat dacă s-a ajuns la o concluzie după audierile din Comisia pentru controlul SRI privind protestele, şi dacă ele sunt manipulate, Ţuţuianu a răspuns afirmativ.
Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

“Evident că sunt manipulate. Problema sau întrebarea ar fi cine le manipulează. Cred că ăsta e răspunsul. S-au discutat foarte multe lucruri în comisie, eu v-am oferit informaţia care poate fi adusă public”, a spus el.

Întrebat dacă aceasta este opinia SRI, Ţuţuianu a răspuns că el nu a făcut această afirmaţie şi nu doreşte să intre în acest “joc”. Întrebat însă a cui este această părere şi pe ce se susţine, Ţuţuianu a afirmat: “E, dacă vreţi, o concluzie personală, ca să închidem subiectul”.

Preşedintele Comisiei a fost întrebat şi în ce calitate face această afirmaţie, dacă este ca oficial al Comisiei sau ca membru PSD, el spunând că nu se împarte ”în mai multe bucăţi”.

Ţuţuianu a spus că s-a discutat şi despre protestele de la Palatul Cotroceni. “S-a discutat şi despre protestele de la Cotroceni, în contextul general al protestelor din ţară”, a afirmat el.

Întrebat dacă sunt manipulate şi acestea, Ţuţuianu a revenit la protestele din Piaţa Victoriei.

“Dumneavoastră vi se pare că nu există o manipulare în condiţiile în care peste 85% din cei care sunt în piaţă nu au citit Ordonanţa? Dacă vrem să discutăm serios, că văd că dacă dau răspunsuri un pic mai oficiale nu le înţelegeţi foarte bine”, a spus el.

Ţuţuianu a precizat că are aceste informaţii “din ce scrie presa”.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Un comentariu

  1. Asta am tot scris si eu pe bloguri, ca sunt manipulati si organizatii, majoriatatea care au iesit posibil sa fie fortati de sefii lor unde lucreaza, lucrand la multinationale si care au mai iesit au iesit din cauza frustrarilor acumulate in 27 de ani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button