Sute de angajați ai Companiei Epicenter au deja microcip implantat în mână, iar campaniile de promovare a implantării sunt în plină desfășurare

Feb 7, 2017 1750 2 http://bit.ly/2HaQ45q

Reprezentanții bisericilor văd acest fapt ca fiind viitorul sumbru al omenirii. Campaniile de implantare a microcipurilor pentru angajați nu țin cont însă de textele biblice. Sunt deja 400 de angajați ai companiei suedeze Epicenter care au acest microcip implantat în mână, iar campaniile de promovare a implantării cipurilor continuă.

Marile firme prezintă „facilitățile” oferite de aceste microcipuri: poți deschide ușile fără a avea nevoie de cheie sau de card de identificare, poți servi drept card bancar atunci când mergi să cumperi ceva, fără să mai fii nevoit să porți cu tine bani cash.

Postul de televiziune NBC News a prezis că în anul 2017 toți americanii vor primi un astfel de microcip. Autoritățile vor să convingă populația să accepte implantul cu cip RFID.

Mulți dintre americani sunt speriați de gândul că prin acest sistem de urmărire, guvernul va avea o totală putere asupra întregii populații. Situația prezentă pare a fi anticipată de textul biblic unde sunt scrise următoarele, în Apocalipsa lui Ioan:

„16. Şi ea (FIARA sau, altfel spus, gruparea satanică a așa-zișilor ILUMINAȚI – n.n.) îi sileşte pe toţi, pe cei mici şi pe cei mari, şi pe cei bogaţi şi pe cei săraci, şi pe cei slobozi şi pe cei robi, ca să-şi pună semn fie pe mâna lor cea dreaptă fie pe frunte.

  1. Pentru ca astfel nimeni să nu poată cumpăra sau vinde, decât numai cel ce are în trupul său semnul, adică numele fiarei, sau numărul numelui fiarei.
  2. Aici este înţelepciunea dumnezeiască. Cine are pricepere să socotească numărul fiarei; căci este număr de om. Şi numărul ei este şase sute şaizeci şi şase” (CODUL CU BARE cuprinde deja NUMĂRUL FIAREI).
Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Ne mai puteți sprijini și în alte modalități! Click pentru detalii.
Categorii:
articole asemănătoare
2 Comentarii la “Sute de angajați ai Companiei Epicenter au deja microcip implantat în mână, iar campaniile de promovare a implantării sunt în plină desfășurare”
Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor revine exclusiv comentatorilor.
  1. Alin
    # 7 februarie 2017 at 22:15

    Curios este ca toți sunt implantati în mână stânga, deși în Sf. Biblie spune de mana dreapta sau frunte. Oricum e rău, oriunde s-ar implanta. Doamne ferește!

  2. # 7 februarie 2017 at 22:24

    Curios este ca toți sunt implantati în mână stânga, deși în Sf. Biblie spune de mana dreapta sau frunte. Oricum e rău, oriunde s-ar implanta. Doamne ferește!

Scrie un comentariu

Scroll Up