X

IPS Serafim de Pireu luptă ca un LEU împotriva sodomiților, fiind reclamat la… poliție

de null

https://www. youtube.com/watch?v=0ae_2ObM_So

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Afirmaţiile Mitropolitului de Pireu împotriva homosexualităţii şi presupusul… mandat de arestare împotriva sa.

Într-o acțiune fără precedent, ce a provocat reacții puternice, au procedat organizaţii care apără drepturile homosexualilor, ajungînd pînă la a-l reclama Poliţiei pe mitropolitul de Pireu, IPS Serafim, deranjate fiind de afirmaţiile făcute de acesta postului de televiziune E.

Monitorul grecesc de Helsinki (GHM), Festivalul Pride Atena, Comunitatea Gay Lesbiene din Grecia (OLKE), peroanele LGBT cu handicap și Blender Patras s-au adresat prin … e-mail Departamentului ΓΑΔΑ responsabil cu situaţiile de  Violenţă Discriminatorie şi i-au cerut să depună o reclamație împotriva mitropolitului, caracterizîndu-i afirmaţiile ca fiind “homofobe” şi antisemite”

După cum însă raportează pagina web ΕΠΣΕ, cînd reclamanţii au fost invitaţi de Poliţie să se prezinte la sediul departamentuluişi să prezinte evidenţele cazului, au optat din nou pentru răspunsuri prin e-mail pe care ulterior le-au şi dat publicităţii, practicînd în mod vădit strategii de propagandă. “Procedura flagrantului nu a fost aplicată. În mod clar, guvernul și autoritățile de aplicare a legii nu doresc punerea în aplicare sistematică și nediscriminatorie a legii anti-rasiste “, a declarat GHM, declanșând atacul și împotriva poliției.

Rețineți că, la o emisiune matinală de pe postul de televiziune E., Mitropolitul Serafim a spus că “homosexualitatea este o tragedie sexuală, o digresiune, un comportament anti-uman”, după care, în urma unei aprinse discuţii în contradictoriu cu un alt invitat, a părăsit emisiunea.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button