IPS Serafim de Pireu luptă ca un LEU împotriva sodomiților, fiind reclamat la… poliție

Feb 7, 2017 3049 vizualizări 0 comentarii goo.gl/g11vD5

Afirmaţiile Mitropolitului de Pireu împotriva homosexualităţii şi presupusul… mandat de arestare împotriva sa.

Într-o acțiune fără precedent, ce a provocat reacții puternice, au procedat organizaţii care apără drepturile homosexualilor, ajungînd pînă la a-l reclama Poliţiei pe mitropolitul de Pireu, IPS Serafim, deranjate fiind de afirmaţiile făcute de acesta postului de televiziune E.

Monitorul grecesc de Helsinki (GHM), Festivalul Pride Atena, Comunitatea Gay Lesbiene din Grecia (OLKE), peroanele LGBT cu handicap și Blender Patras s-au adresat prin … e-mail Departamentului ΓΑΔΑ responsabil cu situaţiile de  Violenţă Discriminatorie şi i-au cerut să depună o reclamație împotriva mitropolitului, caracterizîndu-i afirmaţiile ca fiind “homofobe” şi antisemite”

După cum însă raportează pagina web ΕΠΣΕ, cînd reclamanţii au fost invitaţi de Poliţie să se prezinte la sediul departamentuluişi să prezinte evidenţele cazului, au optat din nou pentru răspunsuri prin e-mail pe care ulterior le-au şi dat publicităţii, practicînd în mod vădit strategii de propagandă. „Procedura flagrantului nu a fost aplicată. În mod clar, guvernul și autoritățile de aplicare a legii nu doresc punerea în aplicare sistematică și nediscriminatorie a legii anti-rasiste „, a declarat GHM, declanșând atacul și împotriva poliției.

Rețineți că, la o emisiune matinală de pe postul de televiziune E., Mitropolitul Serafim a spus că „homosexualitatea este o tragedie sexuală, o digresiune, un comportament anti-uman”, după care, în urma unei aprinse discuţii în contradictoriu cu un alt invitat, a părăsit emisiunea.

Vă rugăm să ne sprijiniți! Ajutorul dvs. va fi pentru continuitatea acestui portal. Click pentru detalii.
articole asemănătoare
Scrie un comentariu