X

La Viena se culeg laurii pseudo-sinodului din Creta, în prezența ministrului de externe austriac

Parohia "sfântul" Anton (de Padova) | PREZENTARE DESPRE SF. SI MARELE SINOD
de null

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Parintele profesor Ioan Moga a susţinut in data de 1 februarie, in cadrul recepţiei anuale găzduite de cardinalul Christoph Schönborn in Palatul Arhiepiscopal o prezentare despre însemnatatea Sfantului si Marelui Sinod din Creta (2016).  La intâlnire au participat inalte oficialităţi ca ministrul de externe Sebastian Kurz, reprezentanţi ai cultelor din Austria, ca şi personalităţi din domeniul academic şi al instituţiilor social-caritabile din Viena. Dintre episcopii prezenţi menţionăm pe mitropolitul grec IPS Arsenios, episcopul sârb PS Andrej şi episcopul copt Gabriel. Din partea Bisericii ortodoxe române au mai fost prezenţi: pr. Nicolae Dura, pr. Emanuel Nutu şi pr. Razvan Gasca.

 

revenim cu detalii

Reclame

NOTĂ OrtodoxINFO

Prin prezența ministrului de externe, se recunoaște că pseudo-sinodul din Creta a fost eminamente un act politic, parte a globalizării, ce dezbină din temelii Dreapta Credință. De remarcat faptul că biserica românească a păstrat titulatura bisericii papistașe: “sfântul” Anton de Padova, arătând clar orientarea ecumenistă a parohului și a episcopului Serafim Joantă. Decât așa biserici, mai degrabă românii din diaspora s-ar lipsi de tot și ar merge la bisericile surori: greacă, sârbă, bulgară.

https://www.erzdioezese-wien.at/site/home/nachrichten/article/55194.html

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

2 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Vă rugăm să sprijiniți portalul OrtodoxINFO! Mai avem de achitat facturi pentru întreținerea site-ului și resursele noastre nu sunt suficiente. Vă mulțumim! DONAȚIE