X

Cel mai mare miting din România: Peste 200 MII de oameni protestează în fața Guvernului

de null

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Ziua a 6-a de proteste.  Peste 150.000 de oameni in fata Guvernului. Metroul nu mai opreste in Piata Victoriei, oamenii din trenuri fiind anunţaţi că măsura a fost luată din cauza aglomeraţiei. Un tânăr care ar fi fost bătut a fost preluat de un echipaj SMURD, iar trei persoane au fost duse la Secţia 1 de Poliţie în urma acestui incident. Zeci de mii de persoane au ieşit să protesteze şi în alte oraşe din ţară: Sibiu – 15.000, Timişoara – 20.000. Iaşi – 12.000

UPDATE 21.00 În jur de 250.000 de oameni şi-au aprins luminile de la telefoane, întreaga piaţă luminându-se. Peste 400.000 de oameni sunt în stradă în toată ţara.

Reclame

NOTĂ OrtodoxINFO
Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

9 comentarii

  1.  Poate imi explica si mie cineva cum functioneaza “logica” din mintea acestor oameni. Incep sa cred ca suntem un popor de imbecili si tradatori si ca ne meritam soarta.

  2. Eu tot nu pot sa inteleg ce e cu ,,strada” ,ce mai vor ?Voriar alegeri?Abia acu o luna au fost !Sunt ascultatorii lu’ SEFU ,ca va trebuisa plateasca 16% pe dividente sau ca a crescut salariul sclavului si va scadeprofitul lu’SEFU ?! Cum de a ajuns sclavul sa planga de mila stapanului ?Oarenimeni nu mai poate gandi ,ca defapt muuuulteee se intampla in timpul in careidioatii de sclavi ,isi apara pe sefu’ ? Astia oare sunt toti locuitori aiRomaniei sau deja au aparut si ,,troicele”(agentii -kgb+gru+svr) ca larevolutie ,doar ca acum sunt americane,germane,ungare si …ruse(bineinteles,ptr care crede ca ,,ursul” doarme ,inseamna ca e prost).Oare dece nimeni ,nici de la un TELEVIZOR nu doreste sa tipe clar si raspicat ca aiadin strada sunt sclavii multinationalelor,a bancilor,a demonului evoluat?Oarecretinii astia (tatele alea cu plozi si idiotii aia cu ,,colanti”galbeni…tuuu… ca la femei,care n-au treaba cu barbatia) le trece prin capca nu degeaba a mers iubitorul de perciuni -putin cel mic in ungaria ,iardonald duck vine si el in ungaria in curand?Oare de ce nimeni nu spunenimic,iar mamaliga johan werner e probabil plecat din tara ,tot la stapanii lui-diversi si evoluati?Ori tot idiotul considera ca e mai bine sa fie,,colonia”mai mica ?Oare nimeni nu vede ca se schimba la comanda ,,cuiva”hartalumii si  sferele de influenta? Pana sipatriarhul a spus ca trebuie dusa lupta impotriva coruptiei …blablabla…edementa ,dar ce treaba are popanul Dan cu justitia lu’BAAL ?E gretos ce seintampla !Doamne ajuta?

  3. Dacă sute de mii de români pot fi aduși în stradă fără să știe de ce, separarea României în provincii istorice e pe repede înainte. “Scârbiți de corupția de la București”, transilvănenii vor fi în dreptul lor să-și proclame autonomia. Cu atât mai mult cu cât vor fi încurajați să o facă.

  4. Eminescu ne spune cine a organizat protestele “spontane”, cine ă şi dezbină pe români:    “Avem, de-o parte, rasa română, cu trecutul ei,identic în toate ţările pe care le locuieşte, popor cinstit, inimos, capabil deadevăr şi patriotism. Avem apoi, deasupra acestui popor, o pătură superpusă, unfel de sediment de pungaşi şi cocote, răsărită din amestecul scursurilororientale şi al celor occidentale, incapabilă de adevăr şi de patriotism”(în “Timpul”, din 29 iulie 1881).  “Elemente străine, îmbătrînite şi sterpe, s-auamestecat în poporul nostru şi joacă comedia patriotismului şi anaţionalismului. Neavînd tradiţii, patrie hotărîtă ori naţionalitate hotărîtă,au pus, totuşi, mîna pe Poporul Român” (în “Timpul”, din 14noiembrie 1880).“Avem de-acum înainte dominaţia banului internaţional,o domnie străină, impusă de străini” (în “Timpul”, din 20februarie 1879).    “Străinii superpuşi, fără nici un cuvînt naţieiromâneşti o exploatează cu neomenie, ca orice străin fără păs de ţară şipopor” ( în “Opere”, vol.XII, pag.284).  “Politica străină, împreună cu străinii care neguvernează, tind la substituirea elementului român prin scursuri din toateunghiurile lumii” (în “Timpul”, din 5 decembrie 1882). “Peste tot aceeaşi idee: să dau străinilor ce-mi cer;cît pentru români, puţin îmi pasă!” (în “Timpul”, din 23 mai1882).î sursa: OrtodoxINFOî sursa: OrtodoxINFOî sursa: OrtodoxINFO

  5. Proteste cu baloane? Copii mici cu stegulete, plimbandu-se pur si simplu cu parintii lor, fara nici o grija? Carucioare cu copii si mamici cu ei in brate? Asta e “miting”? Ce gluma …..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Vă rugăm să sprijiniți portalul OrtodoxINFO! Mai avem de achitat facturi pentru întreținerea site-ului și resursele noastre nu sunt suficiente. Vă mulțumim! DONAȚIE