X

REEDUCAREA prin serviciile de protecție socială / ASISTENȚII SOCIALI din Anglia acuză o familie tradiționalistă deoarece refuză să o lase pe fiica lor să facă schimbare de sex

Britanicii Peter și Kate Wilson (pseudonime) au povestit într-un interviu chinuitor despre experiența lor cu asistenții sociali care spun că schimbarea stării de spirit a fiicei acestora se datorează propriei dorințe de a deveni baiat.

Iată ce putem citi la acest articol de pe Daily Mail, din 28 octombrie 2016 :

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

„Interviu care va descuraja orice părinte: Asistenții sociali acuză o familie creștină de “abuz emoțional și homofobie”, deoarece refuză să o lase pe fiica lor adolescentă, de 14 ani, să facă schimbare de sex

  • Fiica lui Peter și Kate Wilson era un copil de 14 ani care dorea să fie medic
  • Asta se întâmpla cu mai puțin de un an în urmă, dar astăzi ea amenință cu sinuciderea
  • Asistenții sociali consideră că această schimbare de comportament se datorează faptului că adolescenta dorește această schimbare de sex
  • Părinții au dat un interviu chinuitor prin care au dezvăluit experiența lor.

Cu mai puțin de un an în urmă, fiica lui Peter și Kate Wilson, în vârstă de 14 ani,  era un copil fericit, fără griji, a cărui ambiție în viață era să fie medic.

Îi plăcea să joace tenis cu tatăl ei, să facă surfing în marea din apropierea casei în care a copilărit, și să ajute prin muncă de caritate; familia creștină considerând că acest lucru face parte din datoria lor.

Pe scurt, fata pe care o vom numi Melissa (toate numele au fost schimbate) era o fată bine crescută, educată, manierată care nu a creat niciodată probleme părinților .

Peste 11 luni : Melissa este posacă, nepoliticoasă, se automutilează, amenință cu sinuciderea și este monitorizată de către asistenții sociali care insistă că schimbarea ei bruscă de comportament poate fi atribuită doar unui eveniment extraordinar.

Melissa, insistă ei, dorește să devină băiat.

Nu numai asta, dar ei îi acuză pe Peter și pe Kate de “abuz emoțional” și comportament “homofob” și pun asupra lor o presiune extraordinară de a o numi pe fiica lor “Mark” ca un prim pas spre schimbarea sexului.

Familia Wilson, care cred că fiica lor este mult prea tânără pentru a lua o decizie atât de importantă, se teme că nerespectând cerințele asistenților sociali, fata lor ar putea fi luată în grijă.

Puteți să întelegeți cum ne simțim noi ca părinți? întreabă Peter.

“Ne cunoaștem fata de când s-a născut, iar după întâlnirea cu ea timp de doar câteva luni, serviciile sociale spun că o cunosc mai bine și că ea vrea să fie băiat.

Ne-au spus că dacă nu îi permitem să își spună Mark și nu o lăsăm să fie evaluată la unul dintre acele centre responsabile cu răspândirea agendei Transgender, inseamnă că o abuzăm emoțional.”

Am spus: Nu o să se întâmple, nu acum. Când va fi mai mare va putea lua propriile decizii, dar nu acum, la 14 ani.

Nu are nici măcar vârsta legală pentru a avea relații sexuale.

Cum să fie îndeajuns de mare pentru a decide să înceapă un tratament cu hormoni care îi va schimba viața.

Mă tem că pentru asta insistă asistenții sociali și sunt ingrozit. Sunt….

Își scutură capul în semn de disperare .

Peter este, într-adevăr la capătul puterilor sale.

El admite că, în calitate de creștin, nu privește cu ochi buni numărul tot mai mare al tinerilor care doresc să își schimbe sexul (numărul de copii care fac terapie pentru schimbare de sex a crescut cu mai mult de patru ori în ultimii ani), dar susține că va sta lângă fiica sa dacă va dori să ia o astfel de decizie,atunci când aceasta va fi un adult informat.

Într-adevăr,  nici el și nici soția lui nu și-au obligat copiii la credința creștină .

De exemplu, sora mai mare a Melissei, studiază la universitate.

Ea a respins credința părinților ei, dar sunt în continuare foarte apropiați.

Peter spune: Noi credem că toți au dreptul să ajungă la propriile decizii.

Așa cum noi ca părinți avem dreptul să ne educăm copiii așa cum credem.

Dar serviciile sociale nu văd lucrurile așa.

Tot ce spunem și facem – din momentul în care Melissa ajunge acasă până la o anumită oră și serile de control parental le consemnăm pe calculator- este văzut ca un gunoi .

Noi o asteptăm să vină de la școală la ora șase chiar la timp pentru a servi prânzul.

Ei spun: Nu, trebuie să o lasați să ajungă acasă la ora opt seara.

Eu am spus: Cum? Are 14 ani. Voi îmi spuneți că ar trebui să stea pe străzi până la opt seara? Tu ai găsi de cuvință să-ți lași copiii atât de târziu pe stradă ?

Acești oameni sunt ingrozitori.

Îi umplu capul cu tot felul de prostii și ne subminează autoritatea noastră de părinți  pentru a-și pune in aplicare agenda lor .

Sentimentele lui Peter sunt, desigur, cele ale unui tată aflat în dificultate profundă. Exact cum ar trebui să fie.

Pentru că în documentele văzute pe e-mail, asistenții  sociali susțin că intervenția lor se bazează pe teama că Melissa prezintă “un risc de daună semnificativ, atât emoțional cât și prin auto-vătămare corporală din cauză că ar fi o persoană tânără de tip transgen” pe care părinții nu o susțin.

Există totuși, alte declarații ale asistenților sociali, notițe care par să susțină acuzațiile familiei Wilsons de o prejudecată liberală, în special disprețul pentru  valorile creștine ale cuplului.

Să luăm, de exemplu, această afirmație: “Dl și dna Wilson articulează convingerile lor puternice, iar acest lucru uneori este dificil pentru Melissa să accepte, acest lucru fiind considerat un punct de vedere homofob și bigot în cercurile liberale.”

Sau chiar și această parte a sesizării care “a ridicat îngrijorarea cu privire la părinții care au valori creștine puternice și impactul vătămării emoționale”.

Kate este profund tulburată, cu atât mai mult atunci când ea îmi arată hârtiile asistenților sociali unde se face referire la fiica ei nu ca o “ea”, ci ca un “el”.

Atât cât îi privește pe ei, Melissa este băiat.

Dar cum este posibil ca cineva să se schimbe atât de tare într-un timp atât de scurt ?

Ea caută prin telefon o fotografie a fiicei ei făcută cu doar un an în urmă.

Aceasta arată un copil fericit, cu părul până la lungimea umărului  și o atitudine deschisă.

Ai fi iertat dacă ai considera că este vorba de un alt copil și nu de acesta; copilul posomorât în vârstă de 14 de ani, cu păr trunchiat și ochii bântuiți pe care îl vezi azi.

Câteodată mă trezesc fară să fiu capabil să cred că ceea ce se întâmplă acum este real, spune Peter.

Melissa a fost un copil iubitor și grijuliu. Era plină de energie și am fost foarte apropiați. A fost o adevărată fata tatei. Acum ea doar mă ignoră. Este ca și cum lumea a înnebunit. Cum se poate ca acest lucru să fie real? “

Întrebarea agonizantă “Cum?” care apare din nou in acest interviu extrem de chinuitor.

Deoarece, până în mai anul acesta, familia Wilson nu avea nici cea mai mică bănuială că iubita lor fată avea – citând din spusele asistenților sociali – ,,de mult timp sentimentul că-și dorește să devină băiat “ .

Ca majoritatea fetelor, Melissa se juca cu păpușile Barbie, experimenta machiajul și frecventa săptămânal clubul de netball.

Lucrurile au început să se schimbe anul trecut,  curând după ce Melissa, care a fost școlită acasă până la acel moment cu frații ei, a început să meargă la cursuri la școala din apropiere,  în noiembrie.

În urma unei întâlniri, Serviciul de Sănătate Mintală al Copilului și Adolescentului a trimis un pliant familiei  Wilson, un pliant al Centrului Tavistock (foto) la Londra, care evaluează copii pentru terapia de schimbare de sex.

Trecerea la educația formală a fost necesară deoarece părinții au considerat că ea ar trebui să studieze o gamă mai largă de subiecte pentru a-și putea îndeplini dorința de a deveni medic.

În prima zi, Melissa a mers cu autobuzul, primind  binecuvântarea părinților, și, după cum  s-a relatat la prima întâlnire de seara, în ianuarie,  totul părea că este înfloritor.

Toți profesorii au fost foarte impresionați, mai ales că unele dintre subiectele, spre exemplu geografia, ea nu le-a studiat până acum”, spune Kate.

Ei au spus că a fost o plăcere să îi predea, și că atitudinea ei și standardul de muncă era foarte ridicat. Dar, mama ei avea îndoieli.

La început, Melissei îi era greu să meargă la școală din cauza zgomotului, explică ea.

De asemenea i-a luat ceva timp să se obișnuiască cu noua structură.

Acasă lucram pentru la școală timp de două ore apoi, copiii își făceau activitatea sportivă sau ieșeau în parc să se joace.

Fata ei a devenit din ce în ce mai retrasă și a dezvoltat o tulburare de alimentație.

Trei luni după acea serată a părinților, Peter a descoperit tăieturi pe mâinile ei.

Am chemat-o pe Kate imediat. Nu erau tăieturi serioase, dar se vedea că a fost sânge.

Pentru Kate, acesta a fost sfârșitul lumii.

Ea a fost tulburată. I-am spus: “Va trebui să facem ceva în legătură cu acest lucru imediat.”.

Ei au contactat școala, care a trimis-o pe Melissa la  un consilier în luna aprilie, și au contactat, de asemenea CAMHS (Serviciile de Sănătate Mintală pentru copii și adolescenți), la recomandarea GP.

La sfârșitul lunii mai, familia Wilson a fost chemată la o întâlnire la școală cu șeful adjunct.

Acesta ne-a spus că Melissa a fost văzută mergând de mână cu o altă fată pe stradă.

Apoi, el a spus că ea se prezintă ca fiind băiat și dorește să fie cunoscută sub numele de Mark.

Am fost șocați, pur și simplu șocați.

Asta a fost prima dată când am auzit că vrea să fie băiat.

Totuși, documentele arată faptul că școala avea cunoștință de aceste lucruri de câteva săptămâni. În notele luate la acea întâlnire, șeful adjunct afirmă că subiectul a fost ridicat mai întâi într-o conversație telefonică cu mama prietenei Melissei, care de asemenea se automutila.

A urmat o rafală de discuții cu serviciile sociale.

Fără știrea familiei Wilson, consilierul angajat de școală se referea la Melissa ca  la un ‘el’, folosind pronumele de sex masculin și, de asemenea, folosind numele de “Mark”, aparent  la cererea Melissei de la începutul lunii.

Peter admite că, în calitate de creștin, el nu este de acord  cu tendința tot mai mare de tineri care doresc să își schimbe sexul.

“Nu-mi vine să cred că au ținut ascuns de noi acest lucru”, spune Kate. “Nu crezi ca părinții ar trebui să fie informați? Am rememorat totul împreună și dacă ar fi existat un semn, orice, ar fi trebuit să îl vedem. Dar nu era nimic.

Cumva i-a intrat in cap că vrea să devină băiat odată ce a vorbit cu consilierul ei și  angajatul CAMHS la sfârșitul lunii aprilie.

Dacă am fi știut mai devreme, am fi stat și discutat împreună cu ea. Avem o relație deschisă cu ea, și de obicei ne spunea dacă se chinuia cu ceva.

În acea seară, familia Wilson a mers cu fata lor într-un parc în apropiere pentru a discuta despre ședința cu directorul adjunct.

,,Noi am fost foarte iubitori “, spune Peter. “I-am spus că am apelat la școală și directorul adjunct ne-a informat despre discuția lor. I-am spus: “Știi că vei fi mereu fata noastră.” Asta e tot ce a auzit. Ea a sărit din mașină și a fugit.

În cele din urmă au găsit-o pe Melissa cu sora ei cea mare. Într-adevăr, îngrijorați de fata lor, familia Wilson a aranjat să o lase și să o ia de la școală pe viitor.

Melissa supărată a fugit de ei a doua oară, iar atunci școala a trimis cazul serviciilor sociale la sfârșitul lunii mai.

Noi credem că era o adolescentă care încerca să testeze limitele, spune Peter. Fata noastră se automutila și era prietenă foarte bună cu un alt copil care la fel se automutila. Care părinte nu ar fi vrut să-și însoțească fata de la școală în aceste circumstanțe?

Dar serviciile sociale ne-au acuzat ca fiind prea stricți. Ei au început să fie foarte aproape de ea și să îi susțină orice acțiune.

Kate și cu mine am făcut totdeauna un front comun pentru copii noștri. Dintr-o dată când noi spuneam că nu poate să facă ceva, avea pe altcineva la care să se ducă.

Melissa a devenit din ce în ce mai ostilă și agresivă. Când părinții ei o confruntau, Melissa reacționa automutilându-se.

În timp ce ei susțineau ca acțiunile ei erau cele ale unei adolescente tulburate,  asistentul social spunea că motivul pentru care era supărată pe părinții ei era refuzul acestora de a accepta că ea dorește să devină băiat.

Ei au spus că noi refuzăm să discutăm cu ea, spune Peter. Dar am încercat. De fiecare dată când deschidem subiectul, ea spunea că nu vrea să discute despre asta și că noi nu am înțelege.

Sora ei chiar a întrebat-o: ,,Vrei să îți spun Mark?”. Ea a spus: ,,Nu.”. Se pare că singură dată când vrea să i se spună Mark este la școală. Acasă, ea este Melissa.

Serviciile sociale au inceput anchetarea tuturor copiilor noștri. Te simți ca și cum ai călca pe coji de ouă- o mișcare greșită și îi vor lua în întreținere.

Totul este interpretat pentru a susține agenda transgen. Spre exempul faptul că prefera, la sporturile în apă, să poarte boxeri și o vestă de soare în loc de bikini. Kate i-a cumpărat o pereche roz și o vestă cu flori pe ea pe care a adorat-o.

Noi am considerat acest lucru irelevant, dar serviciile sociale nu . Ei au spus că purtatul hainelor de băieti și cățăratul în copaci sunt indicatori ai faptului că ea întotdeauna a vrut să fie băiat.

Eu chiar cred că Melissa face lucrurile acestea pentru a ne manipula pe noi ca părinți. Dacă unul dintre noi îi contrazice o idee, ea dorește să discute cu ofițerul CAMHS. Ea ne-a spus: El întotdeauna îmi dă ce vreau.

Familia Wilson a continuat să aplice reguli ca părinti grijulii, în special cu privire la ora la care vor să ajungă fata acasă. La jumătatea lunii iunie Melissa a fost internată în spital după ce a înghițit o mână de pastile paracetamol.

Nu a avut nevoie de spălături stomacale sau alte intervenții și nu a dorit să spună nimănui de ce a făcut-o.

Am simțit imediat că era parte din procesul de manipulare. Ea a încercat să atragă empatie pentru a putea să întindă limitele și mai departe.

A doua zi serviciile sociale au vorbit cu noi.

Au spus: Nu sunteți șocați? Eu am spus că da, moment în care ei au spus ca sunt prea strict. Apoi au întărit: dumneavoastră știți că fata vrea să fie băiat. Eu am spus: Asta nu se va întâmpla până ce nu va mai crește.

Ei au spus: Păi și ce se va întâmpla până atunci? Am spus: nu vrem să o supărăm. Nu vrem ca ea să fugă în fiecare săptămână. Vrem ca ea să se liniștească, deoarece odată liniștită, poate va gândi rațional.

Familia Wilson a spus că pe timpul verii, fără prea multă interacțiune cu asistenții sociali și CAMHs, fata într-adevăr s-a liniștit. Am început să vedem puțin din vechea Melissa, spune Kate.

De aceea am devenit și mai disperați, când s-au întâlnit la școală cu serviciile sociale în septembrie pentru a li se spune că ea vrea in continuare să i se spună Mark la școală și că i s-a oferit o zonă pentru schimbat separată de celelalte fete.

După întâlnire, CAMHs au  trimis familiei o broșura despre centrul Tavistock din Londra, care se ocupă cu terapia pentru copiii care vor să își schimbe sexul.

Apoi, marțea trecută, psihiatrul delegat ei care a fost recomandat de departamentul serviciilor sociale a spus: Sunt presat de acest diagnostic. Vreau doar să vă previn că angajatul CAMHs a spus că dacă i se interzice să fie Mark la școală ea ridică un risc serios de a se sinucide.

Peter intervine: “Practic, ceea ce spun ei este că:” Dacă nu ții cont de sfaturile noastre, vei pune în pericol viața fiicei tale. ”

De aceea am știut că trebuie să găsim modalități prin care să ripostăm.

Acum familia Wilson este reprezentată de un avocat asociat al Centrului Juridic Creștin, și următoarea întâlnire cu serviciile sociale este așteptată să aibă loc in noiembrie.

Noi nu facem asta pentru că suntem bigoți și cu siguranță nu pentru că suntem homofobi. Nu suntem, spune Peter. O facem pentru că Melissa nu înțelege complet spre ce se îndreaptă.

Nu înțelege gravitatea lucrurilor ce se întâmplă. Chiar și site-ul NHS avertizează asupra faptului că terapia cu hormoni scade fertilitatea, și în cele din urmă vei fi complet infertilă.

Chiar dacă tratamentul încetează, nu există nici o garanție că fertilitatea va reveni.

Cum să ia un copil de 14 ani o asemenea decizie care îți va schimba viața? Noi am trimis-o la școală pentru a putea studia să devină medic. Nu pentru asta.

Cu siguranță depinde de noi să decidem care sunt cele mai bune interese ale fiicei noastre, nu un oarecare asistent social care își impune agenda lor liberală. Până la urmă, noi suntem cei care o iubim. Noi suntem familia ei – nu statul.

tradus de Răzvan

Reclame

NOTĂ OrtodoxINFO

Protecția copilului e o mașinărie pusă la cale pentru a lovi în temelia unui stat, în familie.

În spatele acestei instituții se ascund lucruri teribile:

Oamenii trebuie să conștientizeze pericolul în care ne aflăm cu toții. Și să fie gata să acționeze determinant. Ceea ce a început în țările nordice nu trebuie să se dezvolte și aici.

Familia din acest interviu nu este ortodoxă, dar este foarte grav ce se întâmplă acum pretutindeni cu bieții copii, este strigător la cer și lucrurile vor evolua în direcții foarte grave:

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

2 comentarii

  1. Grifoni din Slobozia prigonitorul Pr Claudiu Buza facandu-si numărul, acesta ia numit sectari pe monahii și preoții nepomenitori

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button