X

Reacția lui TRUMP la testele nucleare ale IRANULUI: “Vă jucați cu focul!”

de null

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Preşedintele SUA, Donald Trump, a atenţionat vineri Iranul că ‘se joacă cu focul’, reacţie survenită după ce armata iraniană a efectuat în ultima săptămână două noi teste cu rachete balistice, transmite agenţia EFE, potrivit agerpres. 

Avertismentul fost adresat de preşedintele american într-o postare pe Twitter. ‘Ei (iranienii) nu apreciază cât de drăguţ a fost preşedintele Obama cu ei’, a adăugat Trump, făcând referire la acordul internaţional privind dosarul nuclear al Iranului, ce a permis ridicarea sancţiunilor împotriva acestei ţări. Actualul lider de la Casa Albă a sugerat în continuarea postării că el nu va fi la fel de îngăduitor cu Iranul cum a fost predecesorul său.https://twitter.com/realDonaldTrump/status/827478751931924480

Mesajul lui Trump vine după ce surse la Casa Albă citate de postul CNN au anunţat că SUA ar putea impune chiar vineri noi sancţiuni împotriva Iranului după ce această ţară a efectuat duminică un test cu rachetă balistică cu rază medie de acţiune, test urmat joi de încă unul cu o rachetă de croazieră, denumită ”Sumar”, ce poate transporta arme nucleare.

În replică la avertismentele venite de la Washington, ministrul iranian de externe, Mohammad Javad Zarif, a postat şi el vineri pe Twitter un mesaj în care menţionează, potrivit agenţiei Reuters, că ‘Iranul nu este impresionat de ameninţări’. ‘Noi nu vom începe niciodată un război, dar ne putem baza doar pe mijloacele defensive proprii’, a completat şeful diplomaţiei iraniene.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button