X

THERESA MAY (prim ministru Marea Britanie) s-a întâlni cu DONALD TRUMP. Iata ce au hotarat

de null
Foto: http://www. mirror.co.uk/news/gallery/us-president-donald-trump-greets-9707001

Preşedintele american Donald Trump şi premierul britanic Theresa May şi-au reafirmat angajamentul faţă de NATO, în urma unor discuţii, vineri, la Casa Albă, relatează BBC News. Pe de altă parte, Trump intenţionează să aibă relaţii bune cu Rusia şi China, dând asigurări că, deocamdată, nu se pune problema anulării sancţiunilor impuse Moscovei.

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

May a confirmat că Trump este ”100% în favoarea NATO”, în pofida unor declaraţii recente prin care preşedintele a catalogat Alianţa Nord-Atlantică drept ”depăşită”.

Ambii lideri au anunţat că vor acţiona în vederea unei consolidări a relaţiilor comerciale dintre ţările lor. May a anunţat, de asemenea, că Trump a acceptat o invitaţie din partea reginei Elizabeth a II-a să efectueze o vizită de stat în regatul Unit în cursul acestui an, transmite News.ro.

De asemenea, cât privește relațiile cu Rusia, întrebat, în cursul conferinţei de presă cu premierul britanic Theresa May despre conversaţia telefonică pe care urmează să o aibă sâmbătă cu preşedintele rus, Donald Trump a exclus posibilitatea anulării sancţiunilor în curând.

“Este foarte devreme să discutăm despre” anularea sancţiunilor, a spus Trump, citat de BBC News online.

“Dar a avea relaţii bune cu ţări precum Rusia şi China ar fi un lucru pozitiv, nu negativ”, a subliniat Trump.

Conform B1 in cadrul întrevederii, premierul britanic s-a arătat de acord ca președintele SUA să-și continue eforturile pentru a obține de la ceilalți membri ai NATO sumele pe care aceștia sunt obligați să le plătească prin apartenența lor la alianță.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button