X

VIGILANT CITIZEN: Ce s-a întâmplat cu PRINCE? – SCLAVIA din industria muzicală și SIMBOLURILE care CONDUC LUMEA

de null

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Ce s-a întâmplat cu Prince? – The Vigilant Citizen – Simbolurile conduc lumea

Moartea lui Prince a fost una neașteptată, învăluită în mister și plină de evenimente ciudate (neobișnuite). 

Pe scurt, a fost o moarte tipic Hollywood-iană. Ce anume s-a întâmplat și de ce?

Prince a fost exact opusul starurilor pop din ziua de azi: extrem de talentat, original, profund implicat în procesul artistic creativ și deosebit de sincer și direct – în special împotriva industriei muzicale. Prince nu a fost doar un artist de inegalat, dar a trăit și într-o lume a sa cu propriile trăiri interioare, plutind parcă într-o bulă purpurie gigantică, cântând măiestros la chitară.

Prince nu a fost doar un cântăreț – a fost compozitor, multi-instrumentalist, producător muzical și actor. Era foarte conștient de exploatările din industria muzicală și de multe ori a purtat lupte aspre pentru a-și apăra integritatea muncii, imaginii și moștenirea.

Acest personaj enigmatic și excentric nu a încetat o clipă să-și uimească fanii, însă descoperirea trupului lipsit de viață a artistului într-un lift a lăsat lumea într-o mare enigmă: ce s-a întâmplat? Înainte să ne uităm la aspectele morții sale, să aruncăm totuși o privire asupra carierei.

Persoană directă și critică

În toată cariera sa, Prince s-a luptat cu „tirania caselor de producție”, ce a dus la tensiuni memorabile. În anul 1993 Prince a orchestrat o rebeliune numai lui specifică din cauza unui contract nefavorabil cu Warner Brothers care l-au lăsat pe artist fără control asupra muncii sale, dar și fără avantajele inițial promise. În urma acestei situații tensionate, Prince a recurs la acțiunea, deseori catalogată ca fiind perplexă și ridicolă, de a-și schimba numele într-un semn ce nu poate fi pronunțat. Pe viitor, oamenii se vor referii la cântăreț ca fiind „artistul cunocut anterior ca Prince”.

Simbolul iubirii de pe coperta albumului din anul 1993. Cu toate că Prince nu a explicat niciodată semnificația acestui semn (doar că i s-a revelat în timpul meditației), se poate discerne fuziunea dintre simbolul masculin și cel feminin ce se incrucișează cu un instrument asemănător trompetei. Ar putea fi o reprezentare vizuală a aspectului de persoană androgină a artistului.

Cu toate că această mișcare a fost greșit înțeleasă de public și media, Prince a explicat clar raționamentul din spatele acestei decizii.

„Primul pas făcut pentru emancipare și eliberare din lanțurile ce mă legau de Warner Bros. a fost schimbarea numelui din Prince în Simbolul Iubirii. Prince este numele pe care mi l-a dat mama la naștere, însă Warner Bros. a luat acest nume, l-a transformat în marcă înregistrată și l-a utilizat ca instrument principal de markting pentru a promovara muzica scrisă de mine. Compania deține numele de Prince și toată muzica asociată și comercializată sub acest nume. Am devenit un simplu pion folosit pentru a produce cât mai mulți bani pentru Warner Bros…  

M-am născut cu numele de Prince și nu am vrut să adopt un alt nume convențional. Singura schimbare acceptabilă privind numele și identitatea mea a fost Simbolul Iubirii, un simbol fără o anumită pronunție, dar care este o reprezentare a mea și a ceea ce inseamnă muzica mea. De-alungul anilor, acest semn este prezent în munca mea; este ceea ce sunt. Este numele meu.  – Michael Heatley, Where Were You… When the Music Played? (Unde erai… când muzica cânta?) 120 de Momente de neuitat în Istoria Muzicii.”

În timpul războiului juridic dus împotriva Warner Bros, Prince a apărut în public cu cuvântul „SCLAV” („SLAVE”) scris pe obraz.

Prince, cu cuvântul SCLAV scris pe față la concertul susținut în New York’s Rockefeller Plaza pe 9 iulie, 1996.

Prince a vorbit și despre chestiuni mai puțin populare, cum ar fi chemtrails, religie și moralitate. Mai jos va este prezentat un interviu în care vorbește deschis despre astfel de subiecte.

În 2015, Price a afirmat că artiștii sunt „servitori cu documente, cu control redus  asupra modului în care muzica lor este folosită”. Cu ocazia rară a interacțiunii cu media, Prince a declarat:

„Contractele cu casele de discuri sunt – și o să o spun cuvântul – sclavie. Fiecărui tânăr artist i-aș spune… nu semna”. 

Prince a declarat acestea în luna august 2015, în studio-ul său din Paisley Park, Minneapolis. La mai puțin de un an a fost găsit mort în exact aceeași locație.

Circumstanțe stranii din jurul morții sale

Așa cum se întâmplă în majoritatea deceselor în care sunt implicate personaje celebre există multă informare, dezinformare, zvonuri, bârfe și rapoarte contradictorii. La momentul scrierii acestui articol, cauza decesului artistului este necunoscută. Mai jos vă sunt prezentate, pe scurt, ultimele zile ale artistului:

În data de 7 aprilie 2016, Prince a amânat două concerte din cadrul turneului „Piano and a Microphone” ce urmau a fi susținute în Fox Theatre, Atlanta. Conform declarațiilor reprezentanților Fox Theater, artistul „se luptă” cu o răceală. Deși Prince nu se simțea bine, a reprogramat spectacolul pentru data de 14 aprilie.

A doua zi dimineață, în timp ce zbura înapoi spre Minneapolis, avionul artistului a făcut o aterizare de urgență la aeroportul internațional Quad City din Moline, Illinois, din cauza unor probleme de sănătate. Reprezentanții au declarat că artistul este puternic deshidratat și a suferit mai multe săptămâni de răceală. Cu o seară înainte Prince fusese văzut în public în timp ce făcea cumpărături la magazinul Electric Fetus din Minneapolis. De-asemenea a avut și o scurtă apariție la o petrecere din complexul de înregistrări Paisley Park, în Chanhassen, Minnesota, unde a declarat că se simte bine.

Pe 19 aprilie 2016 a luat parte la un concert al artistei Lizz Wright în Dakota Jazz Club. Pe 21 aprilie 2016, Prince a fost găsit inconștient într-un lift în Paisley Park, loc ce servea drept reședința sa în Minnesota. La 9:43 AM s-a sunat la numărul de urgență 911; nu și-a revenit în urma primului ajutor oferit de personalul de pe ambulanță și a fost declarat mort la 10:07 M. A murit la vârsta de 57 ani.

Deși suferea de răceală, Prince a fost destul de activ și energic pentru a fi prezent și a performa în concerte. Lucrurile au luat o întorsătură misterioasă în data de 15 aprilie, când avionul personal a făcut o aterizare de urgență în Moline, Illinois – deși mai aveau aproximativ 40 de minute până la destinație. Potrivit altor surse Prince a fost tratat pentru supradoză.

Mai multe surse din Moline afirmă ca Prince a fost dus de urgență la spital, unde doctorii i-au administrat „injecție salvatoare”. În mod obișnuit, această injecție se administrează pentru a contraataca efectul indus de narcotice. De-asemenea, sursele au afirmat ca Prince a fost sfătuit sa stea în spital 24 ore. Oamenii lui au cerut o cameră privată, dar li s-a spus ca nu este posibil, prin urmare au decis să plece. Prince a fost eliberat la 3 ore după aterizarea forțată și a continuat drumul spre casă.

Ni s-a spus că Prince nu era într-o stare bună când a plecat din spital. Autoritățile din Minnesota încearcă să stabilească cauza decesului după ce vor intra în posesia documentelor din spitalul din Molina.

Am încercat de multe ori să luăm legătura cu reprezentanții lui Prince pentru comentarii, în schimb aceștia preferă să nu facă nicio declarație. 

-TMZ – articolul „Treated For a Drug Overdose Days Before Death” („Tratat de supradoză cu câteva zile înainte de deces”)

Ciudat este faptul că de fiecare dată când o celebritate moare în condiții suspecte cuvântul „supradoză” apare ca fiind motivul decesului.

Ziua următoare, Prince a susținut un concert și într-o oarecare măsură a spus o vorbă profetică:

„Așteaptă câteva zile înainte să irosești rugăciunile”

În aceeași zi, un website cunoscut de știri moderne  a anunțat criptic că o celebritate afro-americană suferă de SIDA.

MediaTakeOut.com a primit un anunț în care se afirmă că o celebritate afro-americană – care a fost în atenția publicului de curând – suferă de SIDA. Având în vedere că știrea nu poate fi confirmată 100%, nu vom mai face și alte declarații. Vrea să menționăm că NU este vorba de Magic Johnson.

Acest raport ne-a rănit profund inima.

Conform unei persoane extrem de apropiată situației, persoana celebră, care este cunoscută ca având un trecut cu o viață sexuală extremă, a contactat boala în anii 1990. A ținut secret boala iar până acum doi ani și-a luat medicamentația cu religiozitate. O persoană de mare încredere din interiorul industriei muzicale ne-a declarat următoarele:

„Persoana celebră a crezut ca s-a vindecat de SIDA și anumite persoane „religioase” nebune i-au spus că Dumnezeu l-a vindecat. Prin urmare a încetat să mai ia medicamentele iar boala a recidivat. Medicii spun ca va muri și nimeni nu poate face nimic în această privință.”

Ni s-a comunicat că persoana celebră se va simți din ce în ce mai rău, iar în cele din urmă va muri. Se va întâmpla până la vară.

– Mediatakeout.com, Persoană din interior declară că o persoană foarte populară de origine afro-americană are SIDA… nu HIV.

Câteva zile mai târziu Prince a fost găsit mort în liftul din interiorul studioului personal de înregistrări.

Fapt ciudat: Una din cele mai faimoase melodii ale lui Prince este Let’s Go Crazy („Hai să o luăm razna”). La fel ca și celelalte creații ale sale, versurile acestei melodii aduc aminte de rădăcinile sale creștine, unde folosește termenul de „de-ascensor” ca referire la diavol. Prince cântă:

„Și dacă de-ascensorul încearcă să te aducă jos

Ia-o razna – apasă la un nivel superior”

Mai încolo:

„Și când o facem (Când o facem)

Pentru ce o facem (Pentru ce o facem)

Mai bine trăiește acum

Înainte ca Grim Reaper să sune la ușa ta

Spune-mi, vom lăsa de-ascensorul să ne ducă jos?

O, nu, să mergem!”

Într-un cadru simbolic morbid, trupul lui Prince a fost găsit într-un lift. În final l-a adus oare jos „de-ascensorul”?

Faptele trebuie cercetare iar întrebările au nevoie de răspuns. Un lucru este sigur: Când lucrurile sunt învăluite în mister, de multe ori adevărul rămâne în umbră.

 

Reclame

NOTĂ OrtodoxINFO

    Prince și-a dat seama că este folosit și a încercat să dezvăluie câteva lucruri despre ce se află în spatele marilor case de producție. Și-a dat seama că este doar un sclav în mâinile lor. Dar nu a reușit să-și elibereze sufletul din această sclavie, să găsească drumul spre ortodoxie, după ce elitele și-au întins peste tot pânzele cu nenumărate simboluri și drumuri pe care ți le poți alege în viață, „căi spirituale”, erezii și religii oculte.

Citiți și :

VIDEO: Michael Jackson, evreii si documentarul “THIS IS IT”(2009) cu subtirare in limba romana

E oficial: Michael Jackson a fost ucis

Analiza „Vigilant Citizen”: CLUBUL 27, Amy Winehouse si SACRIFICIUL RITUALIC

CLUB 27. De ce 35 de vedete rock au murit la varsta de 27 de ani?

Artistul satanist DAVID BOWIE si-a lansat albumul BLACKSTAR cu doua zile inainte de a muri. Analiza VIGILANT CITIZEN: Universul ocult al lui David Bowie si intelesul lui Blackstar

 

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

2 comentarii

  1. Prince a fost martor a lui iehova la fel si michel jackson cand era copil, nustiu cand a mai crescut daca a ramas asa sau a devenit altceva.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button