X

SUEDIA: IMIGRANȚI ARESTAȚI după ce au VIOLAT în grup o femeie, transmițând totul live pe Facebook

de null
Polițiștii au intervenit câteva ore mai târziu, după ce au fost apelați de o femeie care vizualiza scenele. Foto: The Sun

Potrivit click.ro, o femeie a trăit momente de groază când trei bărbați au violat-o în grup, transmițând totul live pe Facebook. Tânăra, care se afla aproape în stare de inconștiență, a fost filmată în timp ce agresorii îi rupeau hainele de pe ea și o forțau să întrețină relații intime cu ei.

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Imaginile au fost distribuite în direct într-un grup închis pe Facebook, unde puteau fi vizionate doar de utilizatorii din acel grup. Unii dintre cei care au văzut transmisiunea live nu au crezut că ceea ce se întâmplă este real, potrivit The Sun.

„La început am crezut că era o glumă proastă”, a declarat ulterior unul dintre internauții din grup.

Atacul a fost întrerupt de polițiști câteva ore mai târziu, după ce Josefine Lundgren (21 de ani), care a văzut imaginile, a alertat autoritățile. Agresorii și victima au fost găsiți într-un apartament din Uppsala, Suedia.

În cadrul transmisiunii live, cei care urmăreau totul au putut vedea cum peste violatori intră mai mușți polițiști, care opres totul și îi iau la secție. Abia după aceea, transmisiunea live a fost oprită.

„El (unul dintre agresori, n.r.) i-a rupt hainele și s-a așezat peste ea”, a declarat Josefine. „Primul lucru la care te gândești este «Cum poți să-i faci așa ceva unei fete?»”, a spus un alt membru al grupului de Facebook.

Polițiștii locali au pornit o investigație, iar apartamentul va fi examinat de criminaliști. Trei persoane au fost arestate în urma incidentului.

Clipul video distribuit pe YouTube arată în ultimele 7 minute momentul în care vin polițiștii și violatorii sunt arestață. Atacatorii par să fie imigranți arabi. Presa suedeză ascunde fețele lor de public, relatează InfoWars.

Nordfront.se raportează principalul suspect numit Emil Khodagholi, care a fost arestat anterior, în 2012, pentru atacarea unui copil de 16 ani, cu o bară de fier.

De la deschiderea frontierelor, în anii 1960, prin a treia migrație mondială în masă, Suedia a devenit dintr-o țară liniștită și pașnică, capitala violului din Occident.

Sursă grafic: https://www.informationliberation.com/files/rape_sweden_charts.jpg
Sursă grafic: http://www.informationliberation.com/files/240753_orig.jpg

„Îmbogățirea culturală” vine la un preț piperat.

Reclame

NOTĂ OrtodoxINFO
Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button