Director KASPERSKY LAB arestat pentru TRADARE

Ian 27, 2017 1152 0 goo.gl/V9Az0f

Foto: http://www.stiripesurse.ro/un-director-kaspersky-lab-a-fost-arestat-de-fsb_1175801.html

Directorul Departamentului pentru investigarea criminalităţii informatice, din cadrul Kaspersky Lab, compania globală de securitate cibernetică, Ruslan Stoianov, a fost arestat. 

Potrivit ziarului Kommersant, care citează o sursă din Serviciul Federal de Securitate al Rusiei (FSB), reţinerea lui Stoianov s-a făcut într-un caz de trădare şi are legătură cu o anchetă ce-l vizează pe unul dintre şefii Centrului de securitate a informaţiilor din FSB.

Ruslan Stoianov s-ar afla în detenţie din luna decembrie a anului trecut.

 

NOTĂ OrtodoxINFO
Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și bani. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Ne mai puteți sprijini și în alte modalități! Click pentru detalii.
Categorii:
articole asemănătoare
Scrie un comentariu