MESAJ MINCINOS în numele Părintelui Antim Gadoi, al Parintelui Pamvo Jugănaru, al fratelui Mihai-Silviu Chirilă și al lui saccsiv

Ian 23, 2017 4212 2 http://bit.ly/2qDs9jO

Iata comentariile lui Ioan postate la PROMOVATI va rog portalul ORTODOX INFO pe FACEBOOK.:

 

Ioan, 22 01 2017 la 15:37

Pentru ce sa-L promovăm, Sa ne cenzurezi in continuare cand nu suntem de aceeasi parere? Sa promovam o sleatca de retarzi duhovniceste ce se considera elita ortodoxiei sau belico del mondo ? Sa asistăm cum postezi nimicuri care nu au legatura cu viata duhovnicească ?
NICIODATA

 

Ioan, 22 01 2017 la 15:48

Pai acum ce sa facem … ne bagam si in casa de desfrau din cand in cand, caci si de acolo trebuie treziti.
Aha deci acuma nu mai conteaza ,,scopul scuze mijloacele ” cumva un citat al inchizitiei?
Deci pe voi nu are voie sa va judeca lumea cum faceti voi cu altii !
V-ati dat cu stângul in dreptul dupa ,,sinaxa de la Radeni” a inceput sa va scade ratingul ca nu a iesit cum v-ati plănuit , ca venind Sava si Ciprian va dat planurile peste cap ( pentru cunoscatori – se cam vorbea între noi in bucătărie )

 

Ioan, 22 01 2017 la 21:16

De asta o sa va abandoneze toți , o sa rămâneți un grup restrâns de extremisti de aici din Neamt si o sa vi se pare ca voi dati ora exactă în ortodoxie , mare inselare
Si bine faci ca imi cenzurezi mesajele , iti erau adresate doar tie . Sa stii un lucru – tu imi cenzurezi doar numarul acesta lipsit de dreapta socoteală dar de pe celelalte telefoane si tablete si laptop suntem buni prieteni fara sa iti dai seama de cursa si ma bucur ca mi-a reusit diversiunea , dupa tot ce am constatat aici nu mai aveti scăpare si nu va va vindeca nimeni de extremism .
Stii de ce nu a aparut conferinta cu Părintele Sava care sa tinut la Banceni ? Pentru ca se afla integral la mine si nu a fost pe placul lui V Longhin.
Si conferinta de la Radeni, va riscati sa o puneti toata integral ? Nu cred , iar va facuto parintele Sava si parintele Ciprian si a iesit un ,,fîssss” doar pe plan local, care nu e pe placul vostru, a extremiștilor .
Va veti stinge usor in cateva grupuri de neliturghisitori neimpartasiti daca nu aveti îndrăzneală sa va sfătuiți cu toti ca sa fiti echilibrati
ce e asta 70% dintre cei de aici nu slujesc Liturghia deloc ba mai mult unii se dau mari duhovnici neslujind de cate noua ani si nici impartasinduse si nici pe altii impartasind, vai voua ca in aceste vremuri tulburi tineti obstea flamanda de Hristos

 

Ioan, 22 01 2017 la 22:28

Cine vrea sa doneze 2€ pentru siteul Ortodox info sa dea un SMS la numarul ****
In care sa scrie ,,DONEZ”
In felul acesta veti susține lucrarea noastra ,,Bastionul Ortodoxiei ” din Neamt
Iar pentru donații materiale apelați numarul **** sau va rugam sa ne vizitati direct la Valea Alba langa Rzboienila
Pentru sfaturi teologice sunați la ****
Pentru trimiterea de pomelnic sunați la ****
Va multumim pentru incredere

 

Ioan, 22 01 2017 la 22:35

Ai face bine sa imi postezi si celelalte mesaje cenzurate ca tot esti viteaz daca nu se stii ca timit comentariile la toate celelelte siteuri cu tot cu numere de telefon si asta pentru ca de atatia ani ati încercat sa ma excludeti din echipa
Le voi posta si pe facebook si unde nu gândiți

 

Ioan, 23 01 2017 la 1:18

Ti-am spus ca sunt cu ochii pe voi !
Pentru ca nu ma crezi ti-am pregatit pe maine niste surprise

 

   Comentariu saccsiv:

Sublinierile imi apartin.

Dupa parerea sa, noi publicam “o sleatca de retarzi duhovniceste”. La cine s-o referi? Ca noi publicam de la scrierile Sfintilor Parinti si ale marilor duhovnici si pana la cele ale marturisitorilor contemporani precum Parintele Antim Gadoi, Parintele Pamvo Jugănaru, fratele Mihai-Silviu Chirila.

Dar in primul rand, in comentarii este vorba despre o amenintare, cum ca daca nu fac nu stiu ce, atunci el va posta pe tot internetul acest comentariu mincinos, in numele nostru:

“Cine vrea sa doneze 2€ pentru siteul Ortodox info sa dea un SMS la numarul ****
In care sa scrie ,,DONEZ”
In felul acesta veti susține lucrarea noastra ,,Bastionul Ortodoxiei ” din Neamt
Iar pentru donații materiale apelați numarul **** sau va rugam sa ne vizitati direct la Valea Alba langa Rzboienila
Pentru sfaturi teologice sunați la ****
Pentru trimiterea de pomelnic sunați la ****
Va multumim pentru incredere”

Unde sunt stelute, de fapt acel Ioan postase niste numere de telefon. Ale Parintelui Antim Gadoi, Parintelui Pamvo Jugănaru, fratelui Mihai-Silviu Chirila si al meu. Numere reale …

Cei de mai sus sunt fix aceiasi care au fost atacati pe internet si in noiembrie:

COMUNICATUL parintelui ANTIM GADOI faţă de CALOMNIA aparuta pe blogul MONAHULUI TEODOT

Mizeria cu numerele de telefon insa, dovedeste indracirea la care a ajuns respectivul Ioan. Indracire care insa nu-l va absolvi de raspunderea penala. Caci acel comentariu cu numerele de telefon, nu e nici al Parintelui Antim Gadoi, nici al Parintelui Pamvo Jugănaru, nici al fratelui Mihai-Silviu Chirila si nici al meu. Si nici unul dintre noi nu si-a dat numerele de telefon pentru vreunul din scopurile insirate acolo.

Dar cine o fi Ioan, acelasi cu cel ce se semneaza “un crestin” la comentariile de pe acest blog?

Rugaciunile parintilor “extremisti din Neamt” ni-l vor descoperi.

Pe partea juridica insa, se va ocupa fratele Mihai-Silviu Chirila. Iar in oceanul cu chestii juridice, acest frate se simte precum pestele in apa.

Pana atunci, ce stim limpede e ca printre noi se afla cineva care reuseste sa castige destul de facil increderea parintilor si a fratilor, pana intr-acolo incat sa le afle numerele de telefon pe care mai apoi sa le foloseasca la o asemenea ticalosie.

 

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Ne mai puteți sprijini și în alte modalități! Click pentru detalii.
cuvinte cheie:
Categorii:
articole asemănătoare
2 Comentarii la “MESAJ MINCINOS în numele Părintelui Antim Gadoi, al Parintelui Pamvo Jugănaru, al fratelui Mihai-Silviu Chirilă și al lui saccsiv”
Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor revine exclusiv comentatorilor.
  1. Mihai
    # 23 ianuarie 2017 at 21:19

    Am avut și eu altercații cu el pe blogul sinodul tilharesc

  2. marinela
    # 24 ianuarie 2017 at 2:53

    E un impostor ordinar ,care se da drept altcineva,doar sa se bage-n seama.Trebuie ignorat total.

Scrie un comentariu

Scroll Up