Retorica încălzirii globale eșuează din nou: IARNĂ ARCTICĂ ÎN LONDRA

ian. 21, 2017 2592 2 http://bit.ly/2qIh94E

Londra – 8 ianuarie 2017

RĂCIRE GLOBALĂ: LONDONISTAN LOVIT DE ZĂPADĂ ARCTICĂ

Retorica încălzirii globale eșuează din nou

Londonezii au primit avertizări de lapoviță și ninsoare care ar putea lovi capitala deoarece temperaturile s-au pus pe treabă în ultima perioadă.

Institutul Meteorologic a anunțat că temperaturile mai blânde așteptate la începutul săptămânii se vor transforma miercuri seara în „dușuri de iarnă” care vor traversa Marea Britanie și Canalul Mânecii.

Există un risc de zapadă și lapoviță joi și, eventual, vineri – în principal sub formă de dușuri”, a declarat un analist Standard.

Stabilirea costurilor de către companiile străine pentru scoaterea conducătorilor auto din valul de zăpezi

NOTĂ OrtodoxINFO
Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Ne mai puteți sprijini și în alte modalități! Click pentru detalii.
articole asemănătoare
2 Comentarii la “Retorica încălzirii globale eșuează din nou: IARNĂ ARCTICĂ ÎN LONDRA”
Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor revine exclusiv comentatorilor.
  1. Ioana
    # 9 februarie 2017 at 16:17

    Masurile impotriva schimbarii climei sunt gandite pentru a crea rapid GUVENUL MONDIAL al NOII ORDINI MONDIALE. https://saccsiv.wordpress.com/2009/11/04/masurile-impotriva-schimbarii-climei-sunt-gandite-pentru-a-crea-rapid-guvenul-mondial-al-noii-ordini-mondiale/   .Franta: METEOROLOG renumit CONCEDIAT de la France 2 deoarece a demonstrat minciuna SCHIMBARII CLIMEI  https://saccsiv.wordpress.com/2015/10/16/franta-meteorolog-renumit-concediat-de-la-france-2-deoarece-a-demonstrat-minciuna-schimbarii-climei/   .MITUL încălzirii globale este întreținut în continuare: 2016 CEL MAI CALD AN.  http://ortodoxinfo.ro/2017/01/21/mitul-incalzirii-globale-este-intretinut-continuare-2016-cel-mai-cald/#.WJx3bNJ96o8

  2. Ioana
    # 9 februarie 2017 at 16:20

    sper sa se aprobe comentariul de la 16:17, la cel de la si 10  nu merg link-urile 🙂

Scrie un comentariu

Scroll Up