„Halep să se retragă”, este sfatul lui Ilie Năstase

Ian 16, 2017 1006 0 goo.gl/UTtuDw
Ilie Năstase, sfat surpriză pentru Simona Halep: 'Să se RETRAGĂ' | Ilie Năstase, sfat surpriză pentru Simona Halep: 'Să se RETRAGĂ'

Simona Halep. a produs primul rezultat ruşinos al anului. A pierdut de o manieră categorică în primul tur la Australian Open, în faţa necunoscutei Shelby Rogers, scor 3-6, 1-6. Ilie Năstase îi transmite Simonei că ar trebuie să se retragă pentru a-şi rezolva problemele de sănătate pe care le are.

„A fost un rezultat surpriză, însă a jucat cu o sportivă bună. S-a întors roata acum. Când nu era bine clasată, încerca ea să le bată pe cele mai bune și să urce, acum toate vor să o învingă pe ea. Acum Simona ar trebui să se retragă puțin, să aibă grijă de sănătate, de fizic, dar este căutată încă să joace la turnee. E greu să joci în fiecare saptămână și să nu te accidentezi”, a spus Ilie Năstase la TV Sport ro.

„Cred că e prima oară când spun asta, că din cauza durerii n-am putut face mare lucru. S-ar putea să nu joc o perioadă. Vreau doar să mă fac bine, pentru că genunchiul e foarte sensibil”, a spus  Simona Halep la finalul meciului.

Ți-a plăcut acest articol? Te rugăm să ne susții, făcând o mică donație pentru menținerea acestui portal.

Ne mai puteți sprijini și în alte modalități! Click pentru detalii.
Categorii:
articole asemănătoare
Scrie un comentariu