X

SUA: Infracțiunea de a conduce „sub influența COFEINEI”

de null

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Om acuzat pe motiv că a condus sub influenţa cofeinei

Între timp, în California, un bărbat a fost arestat și acuzat de conducere sub influența cofeinei, pentru a fi consumat cofeină în timpul şofatului.  „In vârstă de 38 de ani, Joseph Schwab se luptă de peste un an cu acuzaţia de conducere sub influenţa unei substanţe, în ciuda faptului că el nu se afla sub influența unor droguri ilegale la acel moment, dar a ieşit, cu toate acestea, pozitiv la un test de cofeina” precizează publicaţia The Free Thought Project.

[Ofițerul] l-a arestat și l-a dus la închisoare, astfel că sângele său putea fi testat pentru alte medicamente. Aceste teste de sânge au ieşit negative pentru toate drogurile ilegale. Dar a ieşit pozitiv pentru cofeină. Dintr-un motiv oarecare, acest lucru a fost suficient pentru a fi acuzat Schwab de conducere sub influenţa unor substanţe.”

Făcând acest lucru, incredibil de proştii birocraţi ai poliţiei de stat din California au creat un precedent pe baza căruia ai putea să fii acuzat de infracţiune dacă bei Starbucks sau Pepsi în spatele volanului.

Într-adevar, California poate căpăta acum tot felul de sume de bani pentru a finanța programele sale de beneficii ilegale străine prin arestarea și acuzarea băutorilor de cafea de conducere sub influenţă, generând uriașe fluxuri de numerar pentru statul poliţienesc nebun cunoscut mai bine sub numele de „Collapsifornia.” (O mare parte din „sistemul de justiție” din California , este de fapt doar generare de venituri.)

Tâmpiţii procuraturii comitatului Solano au renunţat într-un final la acuzaţiile de conducere sub influenţa unor substanţe după 16 luni, admiţând că n-au nicio dovadă

Acum, după 16 luni de ameninţare a acestui conducător auto în vârstă de 36 de ani, cu acuzații de infracţiune, liberalii comitatului Solano au recunoscut că nu au nicio dovadă şi, prin urmare, trebuie să renunțe la acuzații.

Prin propriile lor cuvinte sucite, ei încă mai acuză pe conducătorul auto că ar fi consumat un fel de medicamente, dar pretind că nu le-au putut găsi chiar și după realizarea unui test de sânge forțat:

După o analiză suplimentară, fără un test de confirmare a vreunui medicament specific în sistemul inculpatului, care să afecteze capacitatea sa de a conduce vehicule, noi nu credem că putem dovedi acuzaţia dincolo de un dubiu rezonabil”, spune comunicatul de presă oficial.

Procurorul districtual Krishna Abrams este un exemplu al tipului de birocrație tiranică pe care îl găsiți pe tot parcursul sistemului de „injustiţie” din California. Lor nu le pasă dacă nu există nici o dovadă. Tu ești „vinovat” doar pentru că vor ei să te prindă (iar statul le-a acordat puteri excepționale, pentru a distruge viețile oamenilor nevinovați).

Am vazut alte procuraturi din California ruinând viețile oamenilor complet nevinovați, în comitatul Ventura și în Los Angeles, în special. Nu există nicio îndoială că statul California are cea mai coruptă gaşcă de procurori din întreaga țară, și toți acționează ca niste tirani salivând care răbufnesc cu mânie față de oricine refuză să se plece în faţa puterii lor. Ei sunt mult mai interesați în urmărirea persoanelor cu gândire independentă decât să urmărească minţile criminale, se pare.

Ceea ce ilustrează acest caz este natura arbitrară a statului de a utiliza orice motiv posibil pentru a găsi o persoană vinovată”, scrie John Vibes la TFTP. „Statul polițienesc a revendicat dreptul de a căuta în cea mai privată proprietate – propriul sânge. Și tot ce găsesc în interiorul acestuia – poate și va fi folosit împotriva ta într-o instanță de judecată.”

Remarcabil, e adevărat chiar dacă ei nu găsesc nimic.

Ceea ce mă face să pun întrebarea evidentă: Care este punctul testelor de sânge când birocrații din California decid deja că ești vinovat chiar înainte ca rezultatele testului să vină?

În cele din urmă, acest lucru ne întoarce la minciunile de bază ale liberalismului, noua „religie” a Collapsiforniei: Dovada nu este necesară atunci când ei cred că au dreptate. Același tip de nonsens lunatic, antiştiinţific este ceea ce stă la baza întregii păcăleli cu „schimbările climatice”, de asemenea.

Reclame

NOTĂ OrtodoxINFO
Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button