X

SUA: DREPTURI PĂRINTEȘTI ȘTERSE într-un ritm uluitor: Părinți ACUZAȚI că aduc COPIII de la școală PE JOS

de null

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Să-ţi duci copiii pe jos acasă de la școală şi să conduci sub influenţa cofeinei sunt acum infracţiuni în statul poliţienesc America. 

(NaturalNews) În Magnolia, Texas, este acum infracţiune să-ţi duci proprii copii acasă de la școală. Mă refer la „centrul de îndoctrinare al guvernului.” Serios, părinții pot fi acum acuzaţi de infracţiuni grave pur şi simplu pentru că-şi întâlnesc copiii la școală și că-i duc acasă pe jos.

Directorul a decis că, indiferent cât de aproape locuieşte elevul de școală, trebuie să fie transportat cu autobuzul, sau că părintele trebuie să-l aștepte în maşină aşezat la o coadă lungă de preluare”, declară Fox 26 din Houston.

Încearcă să scoţi elevul în afara campusului și te-ai putea confrunta cu acuzații penale… Fox26 cunoaşte alți doi părinți care doar ce au fost amenințați cu arestul.”

Acest lucru este deja evident, cum că chiar și în Texas , guvernul crede că e proprietarul copiilor tăi. Drepturile părintești sunt șterse în întreaga țară într-un ritm uluitor, inclusiv în California , unde statul poate mandata guvernul să impună acum copiilor voştri injecţii cu aluminiu, mercur şi alte substanţe toxice care cauzează autism şi tulburări neurologice.

Același guvern care a mandatat aceste „imunizări” a acordat de asemenea o pătură de imunitate juridică pentru industria vaccinurilor, deci dacă un vaccin mandatat dăunează copilului tău, acum este problema ta de care să te ocupi și nu poţi da în judecată producătorul pentru produsul său defect, dăunător. Într-adevăr, guvernul vă poate forța să faceţi rău copilului vostru, apoi vă va nega dreptul unui proces echitabil în obținerea de compensații pentru daune.

Reclame

NOTĂ OrtodoxINFO
Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button