X

Marea prioritate a lui Trump: Mutarea ambasadei americane la Ierusalim

de null

 „Aceasta este o prioritate foarte mare pentru presedintele ales, Donald Trump”, a declarat Kellyanne Conway la un talk show de radio conservatoar.

Este o mare prioritate pentru presedintele ales Donald Trump. A spus-o foarte clar in campanie si, ca presedinte ales, l-am auzit repetand acest lucru de mai multe ori in privat, daca nu chiar public”, a declarat Conway.

Este ceva ce prietenul nostru Israel, un bun prieten in Orientul Mijlociu, ar aprecia si multi evrei-americani si-au exprimat aceasta preferinta. Este o miscare excelenta”, a continuat ea.

Citeste mai multe pe: jpost.com

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

2) Conferinta Europeana a Rabinilor (CER)

Victoria presedintele ales Donald Trump marchează începutul unei „Noi Ordini Mondiale”, iar liderii rabinilor din toată Europa sunt preocupați de modul în care acest lucru va avea impact asupra continentului și populației evreiesti, a declarat marți la Conferința Rabinilor Europeni (CER), presedintele CER- Rabinul Pinchas Goldschmidt .

Pe timpu bianualei CER ,Comitetul permanent s-a intrunit pentru a doua zi la Minsk, Goldschmidt, care este, de asemenea, șef rabin al Moscovei, a declarat pentru The Jerusalem Post că el crede că influența Statelor Unite asupra aliaților săi și a altor  țări din lume, va fi diminuată în mare măsură, în mandatul lui Trump. Citand comentarii controversate făcute de Trump despre NATO, inclusiv faptul că țările care doresc protecția SUA trebuie să plătească în consecință, Goldschmidt prezice că SUA va înceta să se comporte ca o superputere.

Ceea ce vedem acum ca se întâmplă în lume,este o revoluție”, spune Goldschmidt.Europa a fost slăbită de Brexit și ne temem că acum , odată cu noile vânturi care suflă dinspre SUA, Europa se va schimba, de asemenea, si nu in mai bine.

(Rabinul Goldschmidt face aluzie la ascensiunea partidelor extremiste in Europa: Le Pen in Franta-NFP,si Partidul Libertatii in Austria)

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button