X

VACCINUL ANTI RUJEOLA (Pojar) NU ASIGURA IMUNIZAREA PE VIATA dar poate avea consecinte teribile / De ce EU SUNT IMUN PE VIATA? Pentru ca m-am imbolnavit de pojar la 18 ani si de varsat de vant la 21 de ani

alertafocarderujeolavaccinaticop-1459516675

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Foto: http://www.telegrafonline.ro/alerta-focar-de-rujeola-vaccinati-copiii

Despre rujeola, iata ce putem citi la https://ro.wikipedia.org/wiki/Rujeol%C4%83:

[…]

Sindromul rujeolei atipice apare de obicei la persoane vaccinate anterior cu vaccinurile vechi cu virus rujeolic omorât, care nu mai sunt disponibile. Se pare că vaccinările cu virus rujeolic inactivat nu previn infecția cu virusul sălbatic și pot sensibiliza pacienții astfel încât expresia afecțiunii este semnificativ alterată. Cu toate acestea, sindromul rujeolei atipice poate să urmeze și vaccinării cu virus rujeolic viu, atenuat, probabil rezultând dintr-o inactivare insuficientă datorată depozitării inadecvate.

[…]

Anterior răspîndirii pe scară largă a vaccinării, epidemiile de rujeolă se produceau la fiecare 2-3 ani, cu endemii minore în intervalul dintre ele. În ultimii ani în SUA endemiile au apărut mai des la adolescenții vaccinați anterior și la adulții tineri și uneori la preșcolarii neimunizați. Un sugar a cărui mamă a avut rujeolă dobândește transplacentar imunitate pasivă care durează aproape tot primul an de viață, apoi susceptibilitatea este mare. Un episod de rujeolă conferă imunitate pe viață.

[…]

Iar referitor la varsatul de vant, conform articolului http://www.perfecte.ro/1-3-ani/cum-se-manifesta-varsatul-de-vant-la-copii-si-cum-il-tratezi.html vaccinarea nu asigura protectie pe viata.

   Comentariu saccsiv:

Asadar frazele cheie sunt:

  • Imunizarea naturala e pe viata
  • Vaccinarea nu asigura imunizarea pe viata. Dar poate avea consecinte teribile:

Nu vaccinării : ROR – OREIONUL, RUJEOLA ŞI RUBEOLA – Dr. Robert S. Mendelsohn, M.D.

RASPANDITI. Un video piratat ajuns pe internet dezvaluie ADEVARURI TERIFIANTE discutate in INTERIOR de PRODUCATORII DE VACCINURI: “noi nu stim cum actioneaza vaccinurile” / “zeci de milioane de copii au fost contaminati cu virusuri ce produc cancer”

Consecinte atat de teribile incat SISTEMUL a decis de curand ca masele nu au voie sa afle:

De ce DOCUMENTARUL despre VACCIN si AUTISM “Vaxxed From Cover Up to Catastrophe” a fost scos din festivalul de film TRIBECA tocmai de ROBERT DE NIRO, adica de cel ce-l promovase?

Sa va povestesc cum a fost cand m-am imbolnavit de bolile astea pe vremea lui Ceausescu:

Pojarul l-am facut la 18 ani. A fost oleaca mai greu la inceput, pana a erupt. A trecut de la sine fara tratament si fara sa ma agit alergand pe strazi de groaza cu mainile in aer.

Cu varsatul de vant de la 21 de ani a fost mai greu dar nu din cauza bolii, ci a consecintelor “tratamentului” medicilor. La inceput ma durea cam tot toracele dar mai intens in zona abdominala. Si-mi aparusera 2 bubite pe picior. Nici la varsta aia nu credeam in coincidente asa ca m-am dus la un doctor mare si tare si i-am spus de ambele chestiuni ce in mintea mea aveau o stransa legatura. Ala nimic. Ca bubele nu conteaza si s-o dam pe multe analize si aparate si ce mai aveau ei pe vremea aia. Apoi, dupa multa cheltuiala, a tras omul “concluzia”: piatra la rinichi. A urmat desigur reteta si alta cheltuiala. Si cand sa incep tratamentul, buf. M-am umplut din cap pana in picioare de bube. Dar ce bube, ca ma mancau de simteam ca ma sui pe pereti. Insa nu ma mai durea nimic pe interior.

Asa ca am pus tratamentul de rinichi in sertarul – mic depozit farmaceutic familial si am purces pe calea dermatologilor. Evident, i-am cautat initial pe cei mai specialisti dintre specialistii urbei. Si au inceput astia sa ma unga cu tot soiul de alifii si sa ma indoape cu sumedenie de pastille si pastilute, dar sa ma lamureasca exact ce am, n-au putut.

Acum urmeaza un episod pentru care imi cer iertare in fata celor mai pudici.

Asadar eram eu plin de bube mega mancatoare din cap si pana pe picioare. Deci inclusiv pe scrot. Si mi-am dat eu cu mazga aia de-i ziceau ei unguent si acolo. Wow. Ajunsese, aproape instant dupa prima sedinta, zona aia, cu care orice barbat habauc se fuduleste, o chestie greu definibila acoperita cu un hibrid de piele, ceva intre gatul curcanului si spatele crocodilului. Si o usturime cu care nu m-am mai intalnit toata viata. De fapt efectiv ma ardea.

Ce sa fac, incotro s-o apuc? Cea mai disperata era femeia cu care traiam in maxima curvie, ca orice nauc care se respecta. Care ma “linistea” cu vorbe de genul: “esti terminat pe viata”.

Asa ca ce ma gandesc eu pana la urma? Daca super specialistii m-au mutilat, s-o iau pe calea medicilor mai putin specialisti. Si ajung astfel in cabinetul unei tinere ce terminase facultatea nu de multa vreme. Si incepe fata metodic: ia o lupa studiind cu foarte mare atentie bubele de pe corp. Apoi cugeta. Dupa care iar ia lupa. Si iar cugeta. Se duce la un raft si extrage niste cartuloaie mari cu poze. Le studiaza si pe alea. Si din nou se intoarce la lupa. Intr-un final exclama: “asa ceva nu se poate!”. Si ma intreaba daca am facut varicela cand eram mic. Eu nici nu stiam ce-i aia. Mai cugeta ea oleaca si trage concluzia finala: “sigur e varsat de vant”.

Si ce facem?”, intreb eu. “Nimic”, zice ea. “Doar sa nu va mai scarpinati”, adauga.

Iar pentru zona genitala?”.

Acid boric. Linisteste. Si nu purtati o vreme chiloti. Si nici pantaloni. De fapt nu mai purtati nimic.

Cum eu ma uitam probabil ca boul la ea neintelegand cum ma voi descurca in timpul asta in relatia cu cei din jur, face o concesie: “Va cumparati o fusta si stati cu ea prin casa”.

Super tare. Si iata-ma in fusta nevestei, barbat fudul cum eram plin de fibra pe mine ca doar trageam de fiare, faceam artele martiale ale lui peste prajit si ma injectam cu testosteron. Ce mai radeau cei ce veneau pe la noi in vizita … La un moment dat incepusera sa vina si unii ce nu mai trecusera prin casa noastra demult. Probabil le ofeream o imagine rara si de neuitat ce musai nu trebuia ratata. Varicela deja trecuse dupa cateva zile dar m-am mai chinuit cu fusta inca vreo trei saptamani.

Si iata cum am trecut cu bine peste varsatul de vant si pojarul cu care ne tot inspaimanta astia acum la televizor in disperarea lor de a ne vaccina cat mai urgent copiii deoarece o satra de tigani ar fi raspandit rujeola prin judetele Bistrita si Cluj.

Evident, nu indemn pe nimeni sa nu-si duca copilul la doctor cand acesta deja se imbolnaveste de aceste boli.

Dar fratilor, imunizarea naturala nu se compara cu nici un vaccin. O ai pe viata si nici nu risti sa bagi in tine te miri ce mizerii.

Cititi va rog si:

Video: ANTENA 1 despre REDUCEREA POPULATIEI prin VACCINARE

 

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button