X

PayPal vrea sa va injectati USERNAME-UL si sa va mancati PASSWORD-UL. Cum? Printr-o combinatie CIP SUB PIELE cu un TATUAJ PE PIELE, fara parole nesigure, ci prin IDENTIFICAREA ACTIVITATII CARDIACE

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

   Iata ce putem citi in articolul PayPal Wants You to Inject Your Username and Eat Your Password de pe The Wall Street Journal:

Sistemele biometrice de identificare, cum ar fi citirea amprentelor sau scanarea irisului, sunt deja stiri vechi.  Ce ziceti de ultimele noutati in domeniu: un director al companiei PayPal spune ca sisteme implantabile, injectabile sau ce pot fi inghitite sunt urmatoarea revolutie in industria de securitate pentru identificarea tranzactiilor si a altor informatii ce sunt transmise in mediul online.

Intr-o prezentare numita sugestiv „Moartea parolelor” pe care a inceput sa o tina la diverse conferinte din sfera tehnologiei in SUA sau Europa, Jonathan Leblanc sustine ca  tehnologia a facut pasi uriasi in directia „integrarii cu adevarat a tehnologiei cu corpul uman”.

Leblanc a spus ca metodele de identificare vor avansa de la citirea amprentelor catre recunoasterea unor functii interne ale corpului uman, cum ar fi bataile inimii sau recunoasterea venelor, iar pentru ca acest lucru sa devina realitate vor fi folosite sisteme ce pot fi implantate sau inghitite.

Aceste dispozitive vor cuprinde implanturi in creier si calculatoare implantabile in corp, ce vor „oferi oamenilor controlul total asupra propriei securitati”, a declarat el. Aceste dispozitive vor fi alimentate de catre acidul din stomac, ce poate alimenta bateriile acestor dispozitive”, a adaugat el.

Intr-un interviu cu The Wall Street Journal, Leblanc a declarat ca parolele sunt ineficiente si ca a venit timpul sa gasim concepte noi pentru a inlocui autentificarea folosind nume de utilizator si parole. „Daca o parola e slaba, aceasta trebuie intarita cu ceva fizic, real”.

Desi exista metode mai avansate pentru a spori securitatea, cum ar fi verificarea localizarii utilizatorului, sau a modului in care un utilizator introduce o parola, amprentele si alti identificatori biometrici, aceste metode pot sa dea erori si din aceasta cauza utilizatorii nu vor putea sa se autentifice cu succes pentru a accesa serviciile lor online. Sau, si mai riscant, utilizatori de rea vointa vor putea accesa contul altei persoane.

Leblanc prezinta noi metode mult mai sigure pentru a verifica identitatea unei persoane, cum ar fi cipuri foarte subtiri din silicon ce pot fi introduse in piele. Cipurile wireless pot contine si senzori ECG ce pot monitoriza activitatea cardiaca ce este unica pentru fiecare persoana si sa comunice datele folosind antene wireless catre „calculatoare ce pot fi aplicate ca un tatuaj pe piele”.

Capsule ce pot fi inghitite pot detecta nivelul de glucoza din corp si nivelul altor substante folosind astfel chiar corpul utilizatorului pentru a-l identifica. Pentru protectie impotriva hackerilor, informatia ar fi encriptata, a declarat el.

Leblanc spune ca PayPal lucreaza impreuna cu partenerii sai pentru a construi tehnologii pentru recunoasterea „amprentei” venelor si pentru recunoasterea amprentei cardiace. PayPal colaboreaza cu foarte multi ingineri in cadrul unor „maratoane” de 24 de ore pentru a veni cu idei futuristice si inovatoare in gasirea unor alternative la metodele clasice de identificare ale utilizatorilor.

„Nu pot sa speculez asupra viitorului PayPal, in sensul ca aceasta companie va introduce in practica aceste metode, dar incercam sa o pozitionam ca pe un viitor lider in aceasta industrie” a declarat Leblanc.

Leblanc admite ca din punct de vedere cultural nu am ajuns inca in punctul in care societatea ar accepta dispozitive injectabile sau ce pot fi incorporate in corpul uman. Dar chiar si asa exista multe companii ce lucreaza in spatele fiecarei idei despre care el vorbeste sustine acesta: „Prezentarile mele sunt ancorate in realitate, dar spre finalul prezentarii lucrurile pot sa devina putin ciudate”.

Sursa: http://blogs.wsj.com/digits/2015/04/17/paypal-wants-you-to-inject-your-username-and-eat-your-password/tab/comments/

Alte surse:

  1. http://www.wired.co.uk/news/archive/2015-04/20/paypal-biometric-security-edible-passwords-tattoos
  2. http://www.techworld.com/news/security/kill-all-passwords-by-eating-them-says-paypal-finger-print-biometrics-are-so-old-fashioned-3608577/
  3. http://www.techtimes.com/articles/47639/20150421/hate-passwords-paypal-wants-to-try-password-pills-brain-implants-and-tattoos.htm
  4. http://www.theinquirer.net/inquirer/news/2404954/paypal-talks-up-biometric-solutions-in-kill-the-password-initiative

Traducere:

PIETRELE VORBESC

Comentariu saccsiv:

   Si de ce sa nu fie asa si cu buletinul, pasaportul, cardul de sanatate, carnetul auto? Toate in unul, frumos, elegant, sigur.

Si evident fara bani cash. Si s-a rezolvat totul. Gata cu teroristii, gata cu coruptia. Se va stii despre oricine unde se deplaseaza, ce sume cheltuie si pe ce.

O lume minunata, fratilor. In lagare cu cei ce se opun binelui pe pamant.

 

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Un comentariu

  1. Asa cum nimeni nu obliga pe nimeni ca sa va cumparati smartphone-uri si sa va faceti cont pe retelele de socializare gen Facebook, asa nimeni nu va obliga sa acceptati implantarea cipurilor,nu? Cine o face, o face pt ca doreste asta si pt ca fiind naiv, se lasa manipulat si convins…Simplu,omul mereu a fost genul de”turma”…E alegerea fiecaruia dintre noi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button