X

IMUNOLOG: Bebelusii sunt VACCINATI la greu doar pentru “A-I INSTRUI PE PARINTI”? STATISTICI ce nu pot fi ascunse: VACCINURI MULTE = MORTALITATEA INFANTILA MARE

   Iata ce putem citi la IMMUNOLOGIST ADMITS BABIES ONLY VACCINATED TO ‘TRAIN PARENTS’:

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Un imunolog admite că sunt vaccinaţi copiii doar pentru „a-i instrui pe părinţi”

Susţinătorul vaccinurilor recunoaște că injecţiile din primul an de viață al sugarilor sunt inutile

Un doctor în imunologie și un susţinător al vaccinurilor a recunoscut, în timpul unei conferințe la care participau profesionişti din domeniul sănătatii, că bebeluşii sunt înţepaţi până la vărsta de un an în scopul de a “instrui pe părinți să-şi aducă bebeluşii în sistemul medical și că vaccinurile sunt complet lipsite de utilitate”.

http://www.youtube.com/watch?v=noMHeb3fXhI

Imunologul, care a refuzat sa fie identificat după ce a făcut aceste comentarii, a răspuns la o întrebare cu privire la rațiunea pentru care copiilor li se administrează vaccinuri în primul an de viață, atunci când acestea nu au niciun efect pozitiv.

Întrebare: Deci, ştiinţa pare destul de clară că, pentru primul an de viață, probabil, imunizarea nu produce genul de răspuns care este de aşteptat să fie produs.

Răspuns: Adevărat.

Întrebare: Deci, care este rațiunea de a continua să se facă asta dacă rezultatul nu este ceea ce se presupune a fi [a face]?

Răspuns: Vaccinurile sunt oferite la vizitele pediatrice de rutină, iar ideea este să se antreneze părintele pentru a aduce copilul la toate vizitele pedriatice de control al sănătăţii, cu toate că doar vizita anuală este de fapt cu adevărat importantă. Dar cei mai mulţi dintre părinţi nu pot fi determinaţi să-şi aducă copilul la vizita anuală dacă nu îl aduc la două luni, patru luni şi şase luni. Aşa că momentan este mai mult o chestie de instruire.

E interesant, am vorbit la telefon cu [?] funcţionarul local de sănătate publică, săptămâna trecută, cu una dintre asistentele specializate în vaccinare. Ea a zis ceva de genul: “Oh, tu vorbești despre vaccinuri? Asigurați-vă că spuneţi părinţilor că trebuie să facă acea injecţie anuală, deoarece primele trei ( de la 2, 4 și 6 luni) nu funcționează. “Am zis: „Da, știu.” [Râsete].

Ideea că bebelusii sunt injectaţi cu vaccinuri în primul an din viata lor, pur și simplu pentru a îndoctrina părinții să-şi introducă copiii în sistemul medical este o premisă extrem de deranjantă.
După cum subliniază Dave Mihalovic, “Copiii în primul lor an de viaţă depind în mare parte de imunitatea generalizată, nespecifică, inclusiv (sperăm) imunoglobuline din laptele matern, pentru a proteja trupurile lor tinere de infecție. Vaccinurile nu sunt doar ineficiente în primul an de viață, dar pot provoca daune prin toxicitate sinergică și o stare de supraîncărcare imunitară. ”
În timp ce există puține dovezi că imunizarea copiilor în primul an de viaţă servește unui scop pozitiv, factorul de risc este bine documentat.
Un studiu şocant publicat într-o revistă medicală de prestigiu, în 2011, a găsit o legătură statistică directă între dozele de vaccin mai mari şi rata mortalității infantile din țările dezvoltate, sugerând că numărul tot mai mare de injecţii făcute asupra copiilor de către autoritățile medicale, în special în Statele Unite, care administrează cel mai mare număr de vaccinuri și are, de asemenea, cel mai mare numar de decese infantile, este de fapt are un impact negativ asupra sănătății.
Studiul, intitulat „Ratele de mortalitate infantilă au regresat față de numărul de doze de vaccin administrate: Există o toxicitate biochimică sau sinergică ?”, a fost realizat de Neil Z. Miller si Gary S. Goldman. Acesta a fost publicat în reputata revistă de Toxicitate Experimentală şi Umană care este indexată de Biblioteca Naţională de Medicină.
“Analiza de regresie liniară a mortalităţii infantile medii neponderate a arătat o corelație statistică semnificativă între creșterea numărului de doze de vaccin și creșterea ratei mortalității infantile”, a constatat studiul, adăugând că rezultatele cer o anchetă “esențială” în legătură cu corelația dintre dozele de vaccin, toxicitatea biochimică sau sinergică şi rata mortalității infantile.
În ciuda faptului că Statele Unite ale Americii administrează cel mai mare număr de doze de vaccin pentru copii din întreaga lume dezvoltată, 26 înainte ca sugarii să ajungă la vârsta de un an, rata mortalității infantile este mai mare decât la alte 33 de națiuni, toate care administrează mai puține vaccinuri.Studiul indică în mod clar faptul că țările dezvoltate care administrează mai puține vaccinuri au rate mai mici de mortalitate infantilă, sugerând o legătură statistică directă între vaccinare, efecte secundare și decese infantile.

De exemplu, cele două țări dezvoltate unde copiii sunt imunizați cu cele mai puţine vaccinuri, Japonia și Suedia, sunt de asemenea în topul listei cu cele mai mici rate ale mortalității infantile.
Din primele zece țări dezvoltate cu cele mai mici rate ale mortalității infantile, șapte apar, de asemenea, în top zece al listei de țări care administrează cele mai puține vaccinuri.

Atunci când se compară tabelul ţărilor ordonate după faptul că administrează cele mai puţine vaccinuri maselor cu lista ţărilor ordonate pe baza ratei mortalității infantile constatăm că sunt foarte asemănătoare.
În ciuda faptului că administrează cele mai multe vaccinuri, Statele Unite ale Americii are cea mai mare rata a mortalitatii infantile din toate țările dezvoltate, cu o medie de 6.22 decese la 1000 de nou-născuți-vii. SUA are o rata mult mai mare a mortalității infantile decât ţări cum sunt Cuba sau Slovenia, în ciuda costurilor mult mai mari pentru asistenţă medicală.

Cititi va rog si:

OBLIGATORIU DE CITIT: Un interviu despre VACCINURI si VACCINARE. Cat mai multi trebuie sa-si puna cat mai multe intrebari

STUDIU: Statisticile demonstreaza – MORTALITATEA INFANTILA este mai mare in tarile unde se administreaza mai multe VACCINURI copiilor

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button