X

CIPUL CONTRACEPTIV. Treaba finantata de … BILL GATES

de null

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

O companie din Statele Unite a anunţat debutul testelor clinice cu un microcip… contraceptiv.  Să fie aceasta viitoarea revoluţie legată de controlul sarcinilor nedorite?
Compania se numeşte MicroCHIPS, localizată în  Lexington, Massachusetts şi a pus la punct un microcip implantabil, capabil să elibereze în organismul purtătoarei sale, în fiecare zi, la aceeaşi oră, timp de până la 16 ani, doza zilnică de contraceptiv. Fără bătăi de cap, fără posibilitatea de a uita, fără probabilitatea de a utiliza pilule necorespunzătoare calitativ, scriu cei de la Playboy. Dacă femeia respectivă doreşte să rămână gravidă, poate opri temporar administrarea contraceptivului, wireless, cu ajutorul unei telecomenzi. Sau, dimpotrivă, medicul curant poate decide creşterea dozei de contraceptiv, tot wireless. Microcipul poate fi implantat la nivelul abdomenului, sau sub un braţ sau aproape oriunde altundeva. Inclusiv în ceafă sau în frunte.
MicroCHIPS aşteaptă aprobările FDA pentru a porni studiile pre-clinice anul viitor şi se aşteaptă să aducă această tehnologie pe piaţă până în 2018.

 

Reclame

NOTÄ‚ OrtodoxINFO

Cei de la Playboy, in articolul lor Revolutia de dupa inventarea pilulei: cipul contraceptiv mai zic ca:

E suficient de mic cât să nu se vadă, dar poate reprezenta o declaraţie de război la adresa celor care se opun venirii vreunui Antihrist sau a Matrix-ului, după caz. Cipul a fost testat deja timp de o lună pe un lot de persoane ce sufereau de osteoporoză, fără a se manifesta nici un fel de reacţii adverse sau probleme de bio-compatibilitate.

   Conform articolului Bill Gates’ new remote-controlled contraceptive microchip could be used for eugenics: critic treaba e finantata de … BILL GATES.

Cititi va rog si:

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.

€


Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button