X

Biserica Ortodoxa Rusa permite cipuirea benevola?

   Iata ce putem citi in articolul Pe 4 februarie 2013.  Soborul Arhieresc al BORuse a legiferat implantul microcipurilor şi marcarea cu lazer?:

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Pe  4 februarie 2013 Soborul Arhieresc al BORuse a adoptat acest document promasonic cu unele  schimbări. Documentul a primit altă denumire: ’’ Poziția Bisericii față de dezvoltarea tehnologiei evidenței și prelucrării datelor personale.’’

Soborul  Arhieresc al BORuse a reconsiderat şi a schimbat poziţia exprimată de Biserică în Adresarea BORuse către conducătorii Ţărilor CSI şi ai Ţărilor Baltice, întărită de Sfântul Sinod al BORuse în 2005.

[…]

În Document este scris că ’’Biserica consideră de nepermis aplicarea sau implantarea FORŢATĂ pe/în corpul uman a oricăror identificatoare văzute sau nevăzute, sau implantarea identificatoarelor  micro şi nano – electronice’’.
Această formulare, lută din punctul de vedere corect (al exprimării), înseamnă că (Biserica) permite implantarea microcipurilor de identificare a populaţiei.
Astfel, Biserica încuviinţează  implantarea microcipurilor, aplicarea semnelor străine (n.n. pe corpul uman) în mod benevol, cu acordul persoanei – adică ( n.n. Biserica Oficială) îşi dă consimţământul la primirea peceţii în mod benevol, cu acordul persoanei,  dar nu cheamă conducerea ţării şi tot poporul să se lepede de sistemul lui antihrist.

Comentariu saccsiv:

   Textul din Aparatorul este o traducere dupa http://posoh.ru/977/prom1.doc

Rog cititori din Republica Moldova sau cunoscatori ai limbii ruse sa confirme sau sa infirme cele scrise acolo. De asemenea pe cei ce cunosc mai multe despre acest subiect.

Cititi va rog si:

VIDEO: Sa ne amintim ce spuneau preoti rusi despre cipuri

VIDEO: Rusia – UNIVERSAL ELECTRONIC CARD. Cat a progresat implementarea?

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.

€


Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button