X

Video: DELIA MATACHE “Ipotecat” = BLASFEMIE …

de null

Cântăreaţa se schimonoseşte şi ridiculizează veşmântul schimonahilor.  În acest videoclip e îmbrăcată într-un hanorac ce imită în mare măsură CUCULUL ( o glugă ascuţită la vârf cu diferite însemne creştine) şi ANALAVUL (veşmântul asemănător cu epitrahilul preoţilor, de asemenea inscripţionat), elemente vestimentare pe care obligatoriu le poartă schimonhii. Pe hanoracul Deliei sunt adăugate şi alte simboluri suspecte, necreştine.

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Aceasta este o blasfemie, mai ales ca e semidezbrăcata.  

De asemenea, pe partea de sus a braţelor, aproape de umeri, se pot observa cruci duble întoarse, iar gestica artistei e cel puţin ciudată (minutul 1,26). Să fie întâmplătoare toate acestea? Aproape sigur nu, având în vedere că videoclipul este produs de casa de discuri satanică CatMusic.

Pentru a se înţelege mai bine ce sunt şi ce simbolizează veşmintele schimonahilor citez:

Randuiala imbracarii schimei mari

   Comentariu saccsiv:

   Cititi va rog mai multe in articolul fratelui danielvla:

Delia Matache se alătură şi ea blasfemiatorilor la adresa ortodoxiei 

   Din articolul Delia lansează noul single “Ipotecat” feat. Uddi aflam ca:

“Ipotecat” este cel mai nou single pe care Delia îl va lansa săptămâna aceasta. Pentru coperta single-ului, artista a colaborat cu fotograful Dimitri Caceaune și graficianul David Gal.

timthumb

 

Despre David Gal:

https://www.facebook.com/davegraphics

   Cititi va rog si:

Video: GIULIA ANGHELESCU la club, in ROCHIE CU ICOANE si incaltata cu COPITE

 

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Vă rugăm să sprijiniți portalul OrtodoxINFO! Mai avem de achitat facturi pentru întreținerea site-ului și resursele noastre nu sunt suficiente. Vă mulțumim! DONAȚIE