X

Staretul HARITON NEGREA retrage articolul anti cip de pe site-ul Manastirii Petru Voda, „In urma reacțiilor negative avute la adresa mea” …

Dupa cum stiti, la inceputul lui februarie ne bucuram cu totii ca noul staret al Manastirii Petru Voda are public o atitudine anti cip:

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

IN SFARSIT … Staretul Hariton Negrea: CINE PRIMESTE ACTELE ELECTRONICE SE LEAPADA DE HRISTOS

Intre timp insa textul articolului Părintele Hariton Negrea: Despre actele electronice a fost schimbat:

In urma reacțiilor negative avute la adresa mea, ca stareț al Mănăstirii Petru Vodă, am considerat să retrag acest articol, care nu era un comunicat de presă, ci o învăţătură de credinţă ortodoxă ce se adresa în mod exclusiv credincioşilor din Biserică.  Rămîn, totuşi, în continuare foarte îngrijorat de evoluția tuturor actelor electronice (nu doar pașapoarte, cum s-a insinuat, ci toate tipurile de acte electronice, în primul rînd cărți de identitate, apoi carduri de sănătate, carduri bancare, paşapoarte, etc) impuse în România şi în lume în ultimii ani.

Protosinghel Hariton Negrea
Stareţ al Mănăstirii Petru Vodă

 

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button