X

Tata CONDAMNAT LA INCHISOARE PE VIATA, dupa ce FIICA MOARE IN URMA A OPT VACCINARI facute intr-o singura zi

   Iata ce aflam din articolul More medical tyranny: Father sentenced to life in prison after daughter dies following eight vaccinations in one day:
Mai multă tiranie medicală: Tatăl condamnat la închisoare pe viață, după ce fiica moare în urma a opt vaccinari făcute intr-o singură zi

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

(NaturalNews): La doar câteva zile după ce un tată din Marea Britanie a fost condamnat la închisoare pe viață pentru că şi-ar fi ucis propria fiică, care a decedat din cauza unor răni la cap neobișnuite, după ce i-a fost făcut vaccinul MMR contra rujeolei, oreionului si rubeolei, un tată american a primit aceeași sentinţă ca urmare a morţii ciudat de similare a fiicei lui de douăsprezece săptămâni. 
VacTruth.com declară că John Sanders din Lansing, Michigan, a fost condamnat la închisoare pe viață fără drept de eliberare condiționată, după ce o procedură judiciară aplicată în caz de necesitate l-a găsit vinovat de uciderea fiicei sale Ja’Nayjah în vârstă de 12 săptămâni. Se spune că fata ar fi suferit o severă hemoragie cerebrală si probleme gastrointestinale la doar 24 de zile după ce a primit opt vaccinuri într-o singură zi, oribilele efecte secundare fiind, în cele din urmă, puse în seama tatălui ei.
Problemele au început atunci când copilul Ja’Nayjah a fost externat din spital după nastere. Mama ei Marrie spune că Ja’Nayjah era un copil sănătos, normal si fericit – asta până ce ea a primit primul set al obişnuitelor vaccinări Două zile mai târziu, la un control de rutină, s-a constatat că Ja’Nayjah pierduse în greutate, fapt care l-a determinat pe medic să-i cheme înapoi pentru teste.
Deoarece Ja’Nayjah fusese deja programată să se întoarcă pentru alt vaccin, Marrie a decis să aştepte până la acea dată pentru a fi evaluată fiica sa. Dar, puţin timp înainte de data programării, sănatatea fetiţei s-a deteriorat rapid. Şi, în loc să fie amânată orice administrare a vreunul alt vaccin până ce copilul s-ar fi simţit mai bine, doctorul a decis să meargă mai departe şi să o injecteze.
“După ce Ja’Nayjah a venit acasă de la primirea vaccinului, pur și simplu nu a mai fost același copil”, își amintește mama fetei.
“Înainte, era un copil vesel şi fericit, dar după aceea, ea s-a schimbat brusc nemaifiind copilul luminos şi vesel care era odată. A început să respire şuierător, să aibă congestii şi să vomite. Şi atunci când plângea scotea un ţipăt neobişnuit ca şi cum ar fi ţipat de durere. După vaccin, tatăl i-a cumpărat Tylenol pentru copii pe care i l-a dat de două ori pe zi.

Doctorul neglijent ignoră problemele de sănătate ale copilului Ja’Nayjah, continuând să-i injecteze opt vaccinuri

Considerând acestea precum şi alte efecte adverse ca fiind normale, sau consecinţa faptului că fetiţa „mâncase prea mult”, doctorul în cauză a convins-o pe Marrie că fetiţa e bine. Dar acest lucru s-a dovedit inexact, aşa că mica Ja’Nayjah a suferit traumatisme cerebrale severe, la doar 24 de zile de la primirea vaccinurilor contra DTaP, poliomielitei, rotavirusului, hepatitei B, meningitei și Hib.
Potrivit relatării lui Marrie în legătură cu ceea ce s-a întâmplat, Ja’Nayjah a devenit iritabilă cu o zi înainte de a fi lăsată în grija tatălui ei, care a găsit copilul inconștient și fără să respire în ziua când a murit. El pregătea un biberon cu lapte pentru ea când brusc s-a oprit din plâns, după care el s-a grabit s-o ducă la spital. Dar deja era prea târziu.
“În acest timp, la spital, ea a trebuit să fie operată pe creier de urgență și să i se facă transfuzii de sânge”, își amintește Marrie. “A murit în brațele mele după ce a stat aproximativ 12 de ore în spital.”
Dar, în loc să evalueze situaţia în mod corect, analizând problema vaccinării, autorităţile l-au acuzat pe tatăl fetei de crimă. El a fost imediat arestat şi acuzat că şi-ar fi scuturat copilul până când acesta a murit, un diagnostic marcat de aceleaşi leziuni pe care ştiinţa le consideră rezultate ale efectelor adverse în urma unor vaccinuri.
Din moment ce copilul Ja’Nayjah fost bolnav atât înainte, cât și în perioada în care a murit, orice alţi factori ar fi putut cauza moartea ei. Christina England de la VacTruth.com explică modul în care deficitul de vitamina C cauzat de supraîncărcarea vaccinului, leziunile cerebrale cauzate de adjuvanții toxici din vaccinuri, precum și condițiile de sănătate pre-existente, care au fost ignorate de către medicul copilului Ja’Nayjah, sunt toate cauze posibile ale morții fetei, care au fost ignorate de către instanțele de judecată.
“Acest caz a fost privit complet unilateral, construit pe dovezi slabe, superficiale, toate fiind complet circumstanțiale”, scrie England.
Asigurați-vă că-i citiţi întregul raport asupra cazului, care e în curs de a fi citat pentru un proces, aici:
http://vactruth.com.

 

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button