X

Experimentul satanistei GABRIELA DOBRESCU de pe youtube “ZAPADA CHIMICA LA RAMNICU VALCEA-ROMANIA” si EXTRATERESTRII lui EMIL STRAINU

   Face valva urmatorul filmulet de pe youtube:

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

http://www. youtube.com/watch?v=FEQ4B7NTq9U

E al Gabrielei Dobrescu, cea cu blogul EXTRATERESTRII PRINTRE NOI:

http://extraterestriiprintrenoi.wordpress.com/2014/01/31/zapada-chimica-la-ramnicu-valcea-romania/

   Iata si articolul de care aminteste in filmulet, GENERALUL EMIL STRAINU SPUNE ADEVARUL, din care citez cateva paragrafe. Ce e intre ghilimele ar fi spusele generalului:

 

“Iarna trecută a fost o iarnă care s-a încadrat perfect în tipicul unei ierni temperat-continentale specifice aşezării geografice a ţării noastre. Se pare însă că, la un moment dat, cineva ne-a trimis o zăpadă realizată electronic, care fie nu era pentru noi, fie a urmărit un scop mai obscur. În mod concret, fulgul de nea a fost cu 30-60% mai mare ca volum, schimbându-i-se structura. Apa rezultată din topire a fost mult mai redusă ca volum pentru grosimea stratului de zăpadă. Aşa am avut înainte de topire zăpadă mare, mari blocaje în toată ţara, dar la sfârşit am scăpat de inundaţii catastrofale. Unii chiar se fac că nu ştiu despre ce a fost vorba, deşi sunt specialişti în climatologie…”

[…]

“Părerea personală este că extratereştrii sunt aici dintotdeauna. Unii dintre noi, din ignoranţă, nu acceptă acest adevăr. Este o realitate neacceptată încă, din motive care nu au legătură cu economia prezentului interviu. Ce o să faceţi când veţi afla că trăim alături de o civilizaţie intraterestră!?!?”

[…]

Articolul de mai jos este mai mult decat super perfect . Nu vreau sa mai adaug nimic pentru ca ar fi inutil. Va invit sa mai faceti un efort ca va mai luminati cate putin.

http://deveghepatriei.wordpress.com/2013/06/03/timisoara-30-mai-2013-romania-atacata-cu-arme-neconventionale-razboiul-climatic-domnul-general-emil-strainu-de-ani-de-zile-atrage-atentia-asupra-acestui-subiect-si-nimeni-nu-l-baga-in-sea/

[…]

Sa le luam un pic pe rand. Ceea ce generalul Strainu numeste “zapada obtinuta electronic” este de fapt  zapada chimica. Acest tip de  precipitatie noua este extrem de nociva si este fabricata de guvernele asasine. Zapada chimica contine metale grele care la topirea ei intra in pamant contaminand totul. Si in Italia s-a intamplat asa ceva, iar acest fenomen a fost studiat de cei mai buni specialisti in chimie.

As vrea sa  va arat cate ceva ca sa nu mai insistati in a debita cretinisme ca “am mai vazut”, “a mai fost zapada mare” “au mai fost zapezi anomale”. Se poate! Dar nu au mai fost zapezi chimice care sant extrem de diferite fata de cele obisnuite, asa cum afirma si generalul Strainu si care sant recunoscute imediat de ochii atenti ai celor care stiu despre aceste genocide impotriva populatiei.

Zapada chimica cade in general pe suprafete foarte limitate si pare sa vina din nimic, din cerul senin chiar. Zapada este sub forma de cristale nu de fulgi si nu se comporta ca cea naturala. Cantitatea de apa care se formeaza la topirea sa este mai mica decat cea normala. Bulgarele facut din zapada acesta este deosebit de sticlos si nu se topeste usor indiferent cat de mult este tinut in mana sau la caldura, in casa. In lumina sclipeste foarte tare ca orice cristal care reflecta razele luminoase.

De obicei aceasta zapada cade la temperaturi scazute in timp ce zapada normala cade la temperaturi de minim 0 grade. Am vazut in Romania mai mult decat oriunde in Europa aceste fenomene artificiale iarna trecuta cand am iesit din casa la ora 6,30 dimineata. Era tare frig in aer si multa umiditate. Temperatura era de -7 grade iar eu incercam sa ma incalzesc mergand mai repede. La un moment dat imi dau seama ca ceva nu este in regula. Frigul imi taia fata in timp ce la sol apa de sub zapada care umplea strada nu era inghetata.

Ramnicu Valcea este orasul meu si il stiu de cand eram copil. Stiu pe unde trec tevile termice dar am crezut ca s-au mai facut modificari in aceste decenii in care nu am fost acasa. Nu ma las pacalita. Am abandonat intalnirea pe care o aveam si am ramas pe starzi sa studiez fenomenul. Nu, nu visam. Frigul era doar in aer pentru ca la sol temperatura era de peste zero grade din moment ce apa care siroia pe asfalt nu era inghetata. Singurele zone in care se mai vedea cate o pojghita de geata erau cele expuse la curenti, adica acolo unde vantul batea la sol. Deci nu sant inventii aceste fenomene atunci cand stii despre ce este vorba.

[…]

Astazi, liniile chimice care lasa in atmosfera metale grele, au facut din acest fenomen atat de mult asteptat iarna, un adevarat ucigas care inbolnaveste populatia globului. Iata cam ce se gaseste in aceasta zapada :”che spalma sul terreno una coltre di veleni , silicati, solfuro ossido di rame, ioduri di piombo, mercurio e cadmio e riesce a far cader il velo steso su un killer invisibile.” Citat din:http://www.ecoblog.it/post/14419/gelo-e-freddo-torna-la-neve-chimica-nel-nord-italia, care se traduce:” stratul intins pe pamant are multe otravuri:silicati, sulfuri, oxid de arama, ioduri de plumb, mercur, si cadmiu care sant un adevarat val killer invizibil.”

As dori sa mai adaug ca in ultimul timp polimerii geoingineriei impanzesc aerul si solul cu firele lor lungi care ii fac pe adormiti sa creada ca noaptea miliarde de paianjeni au trecut peste campurile lor tesand panze. Nu. Acelea nu sant panze de painjen ci polimeri sintetici formati din metale grele. Sa nu va mai intrebati de ce santeti bolnavi si de ce aerul te ucide…..

[…]

Dar afirmatiile extraordinare ale generalului au fost despre existenta extraterestrilor pe acesta planeta din timpuri imemorabile. Este foarte adevarat ca toate guvernele stiu despre acest lucru pentru ca colaborarea cu ei exista din vremuri antice, dar aceste lucruri sant de neconceput pentru incuiatul indoctrinat. Daca pentru ei aceste afirmatii au starnit doar ras, iata ca nu acelasi lucru s-a intamplat cu personaje importante care de decenii scriu si demonstreaza complotul ocultelor impotriva populatiei impreuna cu amicii lor stelari.

http://www.davidicke.com/forum/showthread.php?t=152806

http://humansarefree.com/2011/01/general-emil-strainu-about-reptilian.html

Deci dragi prieteni nu mai puneti in discutie ceea ce nu stiti doar pentru ca nu ati invatat la scoala aceste lucruri sau pentru ca nimeni din cercurile elitei de asasini care conduc lumea nu va confirma aceste lucruri. Nu mai umiliti si nu mai luati in ras oameni asemenea generalului Emil Strainu asa cum face chiar revista Cazavencu, doar ca sa va dezinformeze si ca sa va faca sa nu luati in seama spusele lui. Care om de bun simt ar putea sa nege afirmatiile sale cand tot ce spune se intampla acum, aici, pe toata planeta? Cum sa spui ca nu este adevarat cand cerul nostru este brazdat de linii chimice iar de sus cade pe pamant rahat? Cum sa contesti cu buna stiinta sau nu un om care este singura persoana din Romania specializata in razboiul psihotronic?

Cum sa iei in ras un om care nu poate confunda ca orice alt nestiutor darele chimice lasaste de avioanele killer cu liniile de condensare, zapada naturala cu cea chimica, ploaia artificiala cu cea naturala, norii naturali cu cei artificiali si miscarile tectonice cu experientele care se fac sub pamant??? De ce se contesta un om care in afara rasului cretin al majoritatii nu castiga nimic cand spune ca civilizatiile stelare sant aici din totdeauna? De ce? Pentru ca insinuantul ignorant nu ii vede? Pai nu trebuie sa ii vezi ci sa ii simti pentru ca sant peste tot. Mahh.

Ca sa va obisnuiti cu liniile chimice denumite chemtrails, nume care a fost pronuntat pentru prima data in 1994 in Canada de catre prima persoana care a sesizat existenta acestui fenomen ciudat pe cerul tarii sale, au inventat si un joc pentru copii. Iata cum va pacalesc de mii de ani. Prima data apare o poveste, apoi un joc, iar apoi cand vezi aceste lucruri mari si late pe cerul planetei zici ca totul este normal.

[…]

Si tot la fel cum biserica a inventata setul Moaste, ca sa obisnuiasca copii de mici cu linsul de ciolane si lemne aducatoare de sanatate. Dar cand dracu va mai treziti mai frate din somn????? Priviti ce scarbosenie ordinara trebuie sa se invete copii sa linga!

[…]

“Sunt otravuri foarte puternice, care vor intra in panza freatica si vor continua sa influenteze sanatatea oamenilor zeci de ani de aici inainte”, a spus Gheorghe Mencinicopschi, directorul ICA, scrie Libertatea.ro.

Plumb – 76,72 mg/litru depistat in zapada bucuresteana. “Este de opt ori mai mult decat limita maxima admisa. E uluitor! Teoretic, in Capitala nu ar trebui sa mai existe surse de plumb puternic poluatoare”, ne-a spus Gheorghe Mencinicopschi, directorul ICA. Plumbul produce saturnismul, cad unghiile si parul. De asemenea, distruge sistemul nervos si provoaca afectiuni ale sangelui.
– Cadmiu – 0,075 mg/litru – un metal greu, deosebit de toxic. In cazul copiilor, se acumuleaza in rinichisi provoaca decesul.
– Nitrati – 11,35 mg/litru. “Este periculos de mult. Ca exemplificare, pot sa spun ca o concentratie de 50 mg/litru poate omori un copil in doar cateva ore. Nu este o gluma”, ne-a explicat Mencinicopschi.
– Nitriti – 0,16 mg/ litru – declanseaza cancerul sistemului limfatic.
– Lindan – 0,0593 micrograme/litru – e un pesticid neurotoxic incadrat de Agentia Internationala de Cercetare a Cancerului in grupa substantelor cancerigene.
– DDT – 0,0415 micrograme/ litru – este un pesticid interzis in tarile industrializate inca din 1970, iar la noi, din 1990, din cauza efectului cancerigen puternic.
– Reziduuri petroliere – 28 mg/decimetru cub – “Sunt cancerigene, iar concentratia este foarte mare”, a afirmat Gheorghe Mencinicopschi.

Ziarul Libertatea a mers la Institutul de Cercetari Alimentare (ICA), cu o proba de zapada pentru a afla ce contine aceasta. Spre surprinderea noastra, in omat sunt foarte multe metale, iar plumbul se regaseste in cea mai mare cantitate.

Sursa: http://www.ecomagazin.ro/ce-substante-chimice-nocive-se-regasesc-in-zapada-rezultatele-unei-analize-in-laboratorul-ica/

Comentariu saccsiv:

   M-as fi limitat la a o numi adepta new age. Dar spusele ei “sa obisnuiasca copii de mici cu linsul de ciolane si lemne aducatoare de sanatate” m-au determinat sa folosesc termenul mai dur.

Ce face ea? Porneste de la niste chestiuni reale si extrem de grave: chemtrails si HAARP. Apoi incepe o lupta impotriva fNOM, pentru a promova de fapt reala NOM. Treaba pe care am mai explicat-o:

Ultima revolutie: NOUA ORDINE MONDIALA reala impotriva falsei “Noi Ordini Mondiale”

O scurta explicatie a chestiunii NOM – fNOM

Vorbeste insistent despre extraterestrii, care sunt de fapt draci:

EXTRATERESTRII sunt DRACI. NEW AGE ii numeste SEFI SECRETI …

Si ii face multa reclama generalului, despre care eu consider ca promoveaza mari rataciri:

Cica gen. dr. EMIL STRAINU a inventat “Super ELFI”, un dispozitiv care „NE APARA DE BLESTEME” …

Legat de experimentul in sine, de observat importanta ce i s-a dat in mass-media. Iata doua exemple:

Ipoteza şocantă lansată de o femeie din Râmnicu-Vâlcea: “Zăpada care a căzut peste România este TOXICĂ”. Iată dovada 

Zapada chimica, bricheta si experimentul care a starnit discutii aprinse pe net. Cum explica oamenii de stiinta fenomenul

Dar nu am vazut inca dezbateri in presa despre CHEMTRAILS. De ce oare?

 

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button