X

Mai degraba ii puteti treziti pe necunoscuti, decat pe rudele si prietenii vostri

Iata raspunsul ce i l-am dat cititorului ionel la rubrica de comentarii a articolului  Video: Se dau pe fata – ACTIVISTE GOALE PRO AVORT si LESBIENE scuipand, lovind si vopsind tineri catolici ce aparau catedrala din San Jose, Argentina. DANSURI DRACESTI si PERVERSIUNI SEXUALE in fata celor ce se rugau cum stiau si ei …:

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

ionel

Asa e.

Majoritatea refuza sa iasa din MATRIX, iar unii sunt atat de dependenti de el incat lupta pentru a-l proteja …

Insa noi suntem datori, fiecare dupa puteri, sa-i trezim si pe altii. Atentie insa, nu trebuie insistat cu o persoana, in speranta ca poate pana la urma va pricepe ceva. Ii spui o data sau de doua ori, apoi lasa-l. Revii eventual dupa o vreme.

Si in general nu trebuie abordati direct cu hrana tare, caci o scuipa repede. Trebuie sa profitam de faptul ca sunt totusi rari indoctrinatii totali. Perfectul om de tip nou e departe de a reprezenta inca majoritatea. Cu ceva ceva trebuie el sa nu fie de acord. Poate cu homosexualitatea, poate cu politicul, cu masoneria. Poate ii beculeste in cap ideea ca totusi cineva e in umbra si trage niste sfori. Trebuie descoperit macar un element comun. E ca la multimi in matematica. In multimea sa tot trebuie sa existe un element comun cu multimea noastra. O minuscula intersectie. O data gasita, pedalam pe ea, o folosim ca bresa in fantasticul zid pe care cei din Matrix si-l ridica mai mult singuri ca sa se fereasca de „teoria conspiratiei”. Si tot largim cu rabdare bresa si cu ajutorul bunul Dumnezeu pana la urma poate zidul va crapa sau chiar va cadea cu totul. Oricum, fara bunul Dumnezeu nici o branza nu facem.

Apoi trebuie profitat de orice moment prielnic. Imi permit sa dau un exemplu din modalitatea mea de abordare a chestiunii.

Eram intr-un magazin sa cumpar un amarat de stick. Ajung la casa, unde toata lumea de la casierita pana la clienti statea degeaba in asteptarea repornirii calculatorului minune ce se blocase. Nerabdarea apare in mica multime nu dupa multa vreme. Vin evident si vociferarile, iar cand am considerat eu ca oala sub presiune a inceput sa fluiere, am atacat. Si intreb cu voce tare cam ce s-ar intampla cu societatea daca dintr-un motiv sau altul ar cadea calculatoarele? Apoi unul, altul, au concluzionat ca era mai bine inainte de a fi atat de dependenti de ele. Nu-i las in aceasta stare si apas acceleratia: cum majoritatea au carduri, cand va cadea reteaua, se va alege praful. Adica i-am lovit la ce-i doare mai tare pe cei mai multi: banii. Simteam cu satisfactie cum incep sa ia foc. Dupa care plusez: totul va fi pe card, de la actul de identitate si pana la carnetul auto. Ajunsi in acest punct, cumva in capul lor s-a produs un click si au iesit singuri din aria teoretica a unei potentiale defectiuni a sistemului, simtind cu totii ca nu e de bine, dar inca nu puteau clarifica exact de ce anume nu e bine. In acel moment pun bomboana pe coliva: vor elimina si banii cash. A fost gata. Restul au completat ei insirand logic consecintele sinistrului Big Brother. Si se completau reciproc, bodyguard, clienti si vanzatoare, precum intr-o reactie in lant. Si cand erau ei mai in verva inchei: nu poti atunci sa nu te gandesti la ce scrie in Sfanta Scriptura, cum ca fara semn nu vom mai putea cumpara sau vinde. Au ramas cu totii pe ganduri. Intre timp a inceput si calculatorul minune sa mearga si a plecat fiecare in treaba sa. Ca le-a ramas ceva in cap sunt sigur, iar poate la un alt moment oportul isi vor aminti. 

Cititi va rog si:

Dintre cei cu care am vorbit, n-au ramas 10 detinuti nelamuriti in chestiunea cipurilor. CE LE SPUNEAM?

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button