X

Video (2007 – integral): Parintele Vasile Novikov si demonizatii. Despre pasapoarte biometrice, CNP, semnul fiarei si antihrist

de null

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Filmul are o ora si 24 de minute, pe langa faptul ca vorbeste despre tehnologie si acte electronice, exorcizeaza un numar foarte mare de persoane aflate sub posesie demonica.
Daca este cineva care stie rusa, sa faca o traducere ar fi de mare ajutor.
Atentie, sunt secvente destul de tulburatoare.
Reamintesc pe aceasta cale, sa ne rugam cat mai multi la miezul noptii, pentru neamul romanesc si pentru aceasta tara, asa cum e mentionat si in articol, fara rugaciune nu vom birui.

In filmulet este prezentat un ritual de exorcizare inregistrat in 2007. Parintele Vasile Novikov repeta intr-una rugaciunea Sf. Cruci, iar indracitii pling, urla si striga ca sufletele sunt ale lor si nu o sa le deie de buna voie.

Min. 4 parintele vorbeste despre sistemul antihristic, despre pasapoartele rusesti care exista in prezent – el ne spune ca unui staret induhovnicit i s-a aratat Domnul Iisus si i-a spus ca oamenii sa refuze aceste pasapoarte. Deasemenea parintele ne avertizeaza ca in nici un caz sa nu luam pasapoartele (documentele) electronice (cu cip).
El ne spune ca noi avem putina credinta, ne este mai important sa primim pensia si indemnizatii decit sa ne scapam sufletul de iad. Multi acum se inchina nu Domnului ci sistemului, majoritatea tinerilor au un nou idol – telefonul mobil si computerul.

La min. 10 se vorbeste despre numerele de indentificare (CNP), parintele ne spune ca daca omul primeste astfel de numar el se leapada de numele crestinesc primit la botez si isi ia un nume dracesc (numar de indentificare – nume al unui drac), atunci ingerul se departeaza si plinge pentru sufletul nostru.
La min 20 iarasi parintele vorbeste despre pasapoartele ruse care au simbolica jidano-masonica pe ele (pe fiecare pagina se poate observa ascuns 666), oamenii care iau astfel de documente sataniste si jidano-masonice il tradeaza pe Hristos. Oamenii care isi perfectioneaza astfel de documente atihristice mai intii semneaza cererea de a primi pasaportul sau alte documente astfel incheie un pact (acord) cu sistemul (diavolul) astfel lepadindu-se de Hristos.
La min 23 parintele ne spune ca daca o sa luam documntele cu cip (electronice) atunci sistemul o sa ne imprimeze cu laser pe mana sau frunte codul barat (666) – peceata. In scurt timp o sa inceapa sa dispara si banii cash.
Min. 49 parintele ne spune ca pina in 2010 aproape toti oamenii vor fi numerotati si multi cipizati. Tot parintele ne spune ca Iisus i-a spus unui staret ca documnetele biometrice sunt pecetea antihristica si daca omul va lua acele documnete nu vor mai putea fi iertati. Acum este timpul marturisirii credintei, este timpul sa alegem Crucea sau piinea (sistemul). Noi suntem lipiti de cele pamintesti, iar la cele ceresti nu ne gindim deloc. El compara timpul in care traim cu cel a lui Noe – ca si atunci oamenii erau foarte pacatosi si nu se gandeau deloc la Dumnezeu.
La min 55 parintele Vasile ne indeamna sa nu ne lasam amagiti de sistemul jidano-masonic ci sa-i urmam lui Hristos pina la moarte.
La min 1.17 spune ca acum toti demonii sunt pe pamint si ei lucreaza prin sistem pentru ai atrage pe tineri de partea lor (televizor, internet, droguri, destrabalari, documente 666, muzica draceasca etc). Cind vor fi introduse datele tuturor oamenilor de pe pamint in computerul « Fiara » atunci isi va face aparitia si antihrist.
Indemnul parintelui Vasile « daca vreti sa va mintuiti lepadati-va de documentele antihristice si intorceti-va la Dumnezeu ».

Reclame

NOTĂ OrtodoxINFO

Sa ne amintim ce ne explica sora Dumitrita la articolul VIDEO: Preot rus predicand in 2007 impotriva cipurilor. Judecatoria a considerat predicile sale extremiste. Ierarhii i-au interzis sa mai slujeasca. In 2010 a murit de cancer:

Acest film este un fragment din predica ținută la sfârșitul unui Sfânt Maslu, ținută la sfârșitul anului 2007, de ieromonahul Vasilie Novikov, din satul Ivanovo, regiunea Tula, care a murit de cancer în anul 2010. Judecătoria orașului Novomoskovsk a recunoscut predica părintelui Vasile și șase filme de ale sale ca materiale extremiste. Discurile au fost confiscate: “Ortodoxie sau moarte”, “Cipizarea”, “Show-ul american”,”Sicrie pentru americani”. Părintele Vasile a fost un mare luptător împotriva globalizării. Ca un păstor adevărat, i-a fost interzis să slujească în biserică, în urma predicilor sale în care demasca marii arhiereii.
El direct, cinstit 
și în auzul tuturor a demascat necinstea patriarhului și a arhiereilor care au căzut în erezia ecumenismului. Părintele Vasile își îndruma turma sa de a sta tari în adevăr, să renunțe la orice fel de bunuri pământești pentru salvarea sufletelor!

Comentariu saccsiv:

Se cuvine aici sa-l citam si pe Parintele Mihai Valica:

Incepand din secolul IV si pana astazi, exista in molitfelnicele bisericesti rugaciuni de exorcizare si timp de atatea secole poporul lui Dumnezeu s-au servit de ele. Cine nu cunoaste maretia acestor molifte ale Sfintilor Vasile cel Mare si Ioan Gura de Aur, stalpii Ortodoxiei, nu cunosc si nu traiesc prea mult din ortodoxia noastra si nu cred in existenta reala a demonilor.

Rugaciunile de exorcizare sunt consemnate in mai multe manuscrise, astfel: cele mai vechi mss. cu textul original sunt: – pt. Molitfele Sf. Ioan Gura de Aur – Sinaiticus 982 (sec. 13), f. 120; – pt. Molitfele Sf. Vasilie cel Mare – Cryptensis G.b.2 (sec. 11 ), Grotaferrata, f. 105; Sinaiticus 973 (sec. 12), f. 106; – pt. Molitfele Sf. Grigorie Thaumaturgul – Cryptensis G.b.2.VI (sec. 13), f. 84. Cele mai vechi rugaciuni de alungare a dracilor sau pastrat in Codex Barberinus Graecus 336, din secolul 8, unul din cele mai importante manuscrise liturgice din lume, in care apare pentru prima data textul Liturghiei Sf. Ioan Gura de Aur.

[…]

Moliftele cuprind exorcizarea demonului nu numai din om, ci si din locuri si tinuturi. Cred ca Moliftele ar trebui completate si nu limitate, cu noi formule actualizate la problemele noi, cum ar fi: sa scoata demonii din politica, din masonerie, miscari oculte, de prin unele banci jefuitoare, precum si din alte ideologii dracesti actuale, din secte sau din bisericile ecumeniste, din unii teologi inchipuiti si apostati, din guverne si administratii centrale si locale, care jefuiesc prin taxe si impozite aberante pe om, pe care il umilesc si-l subjuga in numele unei false simulari a binelui comun.

Cititi va rog mai multe la:

Prof. Pr. MIHAI VALICA motiveaza indemnul sau la citirea MOLIFTELOR SFANTULUI VASILE CEL MARE in ziua de 1 ianuarie

Comentariu saccsiv:

Daca vi se par exagerate cele spuse de parintele Vasile Novikov, cititi va rog si:

Video: CONVORBIRI DESPRE APOCALIPSA. Preoti rusi despre pasaportul biometric, CNP, ecumenism, Tarul Nicolae al II-lea al Rusiei, globalizare, desfranare … (Partea 1)

Video: CONVORBIRI DESPRE APOCALIPSA. Preoti rusi despre pasaportul biometric, CNP, ecumenism, Tarul Nicolae al II-lea al Rusiei, globalizare, desfranare … (Partea 2)

Totusi, el este cel mai dur. Poate de aceea a si patit cea ce a patit iar cancerul acela imi aminteste de:

Personalitati si organizatii: AARON RUSSO

Video: ANTONIE IORGOVAN A VORBIT PREA MULT IMPOTRIVA MASONERIEI. Si atunci l-au ucis …

De ce l-ar fi redus la tacere stapanii Rusiei? Pentru ca Rusia trebuie sa mearga in rand cu lumea:

VIDEO: Rusia – UNIVERSAL ELECTRONIC CARD. Cat a progresat implementarea?

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button