X

CATEGORIA CIPUL CEL BUN: cipul din brat care te face sa slabesti …

Din seria „invatati-va cu cipul, caci face numai bine”, iata ce aflam din articolul Solutia minune pentru slabit. Un cip implantat in brat ajuta la pierderea in greutate:

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Cei care vor sa slabeasca nu mai trebuie sa se chinuie cu diete si ore de gimnastica. Exista o solutie simpla si eficienta, sustine o echipa de cercetatori elvetieni.

Un simplu cip implantat in brat este suficient pentru ca o persoana obeza sa poata slabi eficient.

Inventia unor cercetatori elvetieni ajuta la monitorizarea cantitatii de grasime din sange, iar cand pacientul a mancat prea mult, cipul elibereaza un hormon care creeaza senzatia de saturare.

Cipul care ajuta la slabit se implanteaza in brat si, dupa ce pacientul slabeste destul de mult si ajunge la greutatea ideala, dispozitivul nu mai functioneaza, adica nu mai elibereaza in sange tratamentul, scrie Daily Mail.

Inventatorii spera ca in 5-10 ani acest proiect sa devina realitate. Cipul va avea dimensiunea unei monezi si va contine doua gene, care controleaza pofta de mancare.

Pe acelasi principiu, de diagnosticare si apoi tratare a unei boli, cipul ar putea fi folosit in viitor si pentru alte afectiuni, crede inventatorul sau, profesorul Martin Fussenegger.

Acest cip ar putea inlocui cu succes pastilele de slabit si nu va avea efecte secundare, cum au alte tratamente.

Primele testari pe oameni ale acestei inventii vor avea loc peste aproximativ 3 ani.

Cititi va rog si:

ANGLIA: Pastila cu CIP iti spune cand sa iti iei medicamentul …

Cauti pe cineva apropiat? Da o cautare pe Google a microcipului lui

Concernul farmaceutic NOVARTIS va introduce MICROCIPURI in pilule

VIDEO: Reclama pentru folosirea IMPLANTULUI CU CIP, din motive medicale …

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button