X

Republica Moldova: 1 martie 2014 – BULETINUL DE IDENTITATE ELECTRONIC, cu cip, semnatura electronica, e-Guvernare

Oameni hotarati moarionetele de la Chisinau, ce figureaza in ochii maselor a fi guvernantii Republicii Moldova.  Dupa cum stiti, in 2011 si-au suflecat manecile si au inceput sa lucreze de zor la asezarea tarii pe fagas:

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

PASAPORTUL CU CIP (obligatoriu): Momentul adevarului pentru crestinii anti cip din Moldova …

Moldova: E-GUVERNAREA – prioritate a cabinetului Filat. MODEL: India …

MOLDOVA: Manastirile si bisericile nu vor mai avea legal un nume, ci un cod de identificare unic. REACTIE: 12 manastiri si mii de mireni s-au adresat Sinodului si Guvernului cerind sa fie pastrate denumirile sfinte

Si fiind harnici, lucrarea au terminat-o rapid. Iata ce putem citi in articolul Din martie 2014 moldovenii vor putea utiliza buletinul de identitate electronic:

Începând cu 1 martie 2014 în Republica Moldova va fi pus în aplicare buletinul de identitate electronic. Documentul va conține mijloacele semnăturii digitale și va servi drept instrument de identificare și autentificare a persoanei fizice sistemele informaționale, precum și la prestarea serviciilor electronice. O hotărâre în acest sens a fost aprobată astăzi de membrii Cabinetului de miniștri, relevă UNIMEDIA.

Mecanismul de utilizare a buletinului de identitate electronic urmează să fie elaborat și aprobat de Ministerul Tehnologiei Informației și Comunicațiilor, în termen de cinci luni de la data publicării hotărârii Guvernului.

Potrivit ministrului Tehnologiei Informației și Comunicațiilor, Pavel Filip, forma buletinului de identitate electronic va fi aceeași, dar va conține cipul integrat și mijlocele digitale. Utilizarea acestuia va fi opțională.

„Este identitatea electronică a cetățeanului. Evident că buletinul electronic va fi mai scump decât cel obișnuit. Acum îmi vine greu să spun un preț. În Georgia, de exemplu, costă 20 de euro”, a afirmat Filip.

Comentariu saccsiv:

   Fratilor, vorbim despre o unitate in diversitate la nivel mondial. Cipul si e-Guvernarea se vor impune pe intreg globul, inclusiv in statele ce figureaza a se opune tarilor vestice:

VIDEO: Rusia – UNIVERSAL ELECTRONIC CARD. Cat a progresat implementarea?

Video: Si IRANUL va implementa National Smart ID Card, semnatura electronica si e-guvernarea …

E vorba despre marea incolonare.

 

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button