Mai exista pe net documentarul „In Minciuni Avem Incredere – CIA, Hollywood si Bioterorismul”? Este varianta subtitrata in romana a „In Lies We Trust: The CIA, Hollywood and Bioterrorism”

sept. 29, 2013 1027 0 http://bit.ly/2HeBoSF

Am primit pe e-mail:

Cel mai elocvent film despre vaccinuri

De pe youtube filmul a fost sters. Daca reusesti sa il gasesti, merita repostat. Eu personal am apucat sa il descarc de pe youtbe. 

Se numeste :
„In-minciuni-avem-incredere”
Cu stima,

[…]

Comentariu saccsiv:

 

Intr-adevar, iata ce scrie la varianta in romana:

 

In Minciuni Avem Încredere – CIA, Hollywood şi Bioterorismul

Am gasit insa varianta in engleza:

In Lies We Trust: The CIA, Hollywood and Bioterrorism (Full Length Documentary)

http://www.youtube.com/watch?v=vxyVK3pAiQQ

N-am vizionat-o insa. Il rog pe respectivul cititor ce a apucat s-o descarce sa mi-o trimita ca s-o repunem pe youtube dar ii rog si pe cei ce poate au dat de vreo varianta inca existenta pe net in romana sa-mi dea un semn. Ar fi mai simplu.

 

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Ne mai puteți sprijini și în alte modalități! Click pentru detalii.
articole asemănătoare
Scrie un comentariu

Scroll Up