X

Un blog de urmarit: ORTODOX IN TARA FAGARASULUI

Dupa cum specificam in articolul Un blog de urmarit: „EXTRATERESTRII DEMASCATI”, reiau activitatea de promovare a noilor bloguri si evident a noilor aparitii editoriale sau reviste. 

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Astazi va propun Ortodox in Tara Fagarasului:

http://ortodoxintarafagarasului.wordpress.com/

Unde printre ultimele articole gasim ceva despre chemtrails:

chemtrails

 

Orice persoana ce incearca sa priveasca cu o mare atentie si luciditate la ceea se intampla in jurul sau, va observa la un moment dat ca ce ni se spune si ceea ce se vede la prima vedere nu este imaginea de ansamblu. Lucruri stranii se petrec iar descoperirea acestora este la indemana oricui. Adevarul este uneori prea socant pentru a fi acceptat de catre majoritatea oamenilor iar multe aspecte trec pe langa noi fara sa le acordam importanta cuvenita. In aceasta categorie se inscrie si fenomenul numit “chemtrails” sau darele mortii. Pentru cei ce nu sunt la curent cu acest fenomen am sa fac un mic rezumat:

Incepand cu anii ’90 in Statele Unite ale Americii au inceput sa fie observate dare ciudate avand diferite marimi si forme ce apareau pe cer, dare ce nu erau ale avioanelor obisnuite cu care pana atunci majoritatea oamenilor erau familiarizati. Tot mai multe avioane care zburau chiar si la mica altitudine, lasau in urma lor dare alcatuite din substante chimice, care nu au nicio legatura cu carburantul sau sistemul de propulsie al avioanelor.

Cititi va rog mai multe in materialul respectiv:

Cand vedeti asa pe cer, sa stiti ca sunt CHEMTRAILS, ne otravesc din cer ! NU VA AMAGITI, NU E CONDENS !

Cititi va rog si:

Documetare celebre: „What in the World Are They Spraying?” (CHEMTRAILS …)

Royal Society afirma ca geoingineria (inclusiv CHEMTRAILS) ar putea deveni OBLIGATORIE

VIDEO (si transcriptul): In 1994 a plouat cu gelatina peste un orasel, iar locuitorii s-au imbolnavit grav. A FOST UN EXPERIMENT?

VIDEO (si transcriptul): News12 despre CHEMTRAILS

VIDEO (subtitrare in limba romana): G. Edward Griffin despre CHEMTRAILS

Un blog de urmarit: “LUPTA ORTODOXA”

 

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button