X

Un preot mărturisitor din Grecia se închină Cuviosului Justin Mărturisitorul

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Părintele Anastasios Gotsopoulos – predică spre slava Noilor Mucenici din închisorile comuniste

 Părintele Anastasie Gotsopoulos a predicat, în catedrala din municipiul Sf.  Gheorghe, în Duminica vindecării demonizaților din Gadara, referindu-se și la Cuviosul Justin Mărturisitorul, la al cărui parastas de 40 de zile a venit special din Patras, Grecia. De asemenea, el a dat mărturie despre sfințenia părintelui Ilie Lăcătușu de la București.

Părintele Anastasie este și autorul lucrării fundamentale lucrării fundamentale Rugăciunea în comun cu ereticii (abordare a practicii canonice a Bisericii), care este în curs de apariție la Editura Predania, în traducerea pr. dr. Ciprian-Ioan Staicu.

Această lucrare aduce la lumină multe din meandrele întunecate ale panereziei ecumenismului, care este susținut, din păcate, și de unii ortodocși fără coloana vertebrală a Tradiției Sfinților Părinți ai Bisericii Unice a lui Hristos, care este Sfânta Ortodoxie.

Dumnezeu să îi dea sănătate părintelui Anastasie, soției și celor 4 copii ai lor și să îl ocrotească în lucrarea mărturisitoare pe care o săvârșește, spre slava Preasfintei Treimi.

Slavă lui Dumnezeu pentru toate !

| Prietenii Sfântului Efrem

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button