X

Catre preotii anti ecumenisti dar militanti pro cip: NU VA E FRICA?

   Caci exista si aceasta categorie, oricat de bizar ar parea. 

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

   Si cand vorbesc ei despre ecumenism, majoritatea amintesc si de masonerie, iar asta evident ca-i bine, caci indubitabil chestiunile se leaga. Dar cand zici ca se lanseaza ei mai bine, brusc pun frana. Apare un blocaj in gandire si li se pune o ceata pe ochi de nu mai sunt in stare sa pune nici doua idei una langa alta. Pana aici, ar fi cum ar fi, dar nici nu le place sa fie singuri in nefericita asta situatie si se straduie sa-i convinga pe cat mai multi ca asa e bine. Iar unora nici asta nu le pare indeajuns, asa ca ii ataca, uneori furibund, pe cei ce inteleg ca ecumenismul nu-i ultima lucrare a purtatorilor de sortulet, ci doar o piesa din sinistrul puzzle, intr-adevar una importanta si mare, dar doar una.    

   Asadar, masoneria e rea. Pana aici suntem cu totii de acord. Ea nu e decat unul din instrumentele iluminatilor inchinatori la draci ce se afla cocotati in varful piramidei, dar nu dezvoltam tema ca sa nu-i incurcam prea multi pe respectivii parinti. Simplificam deci totul si presupunem ca loja este singura organizatie ce se preocupa cu instaurarea institutionalizata a raului pe pamant.  

   Ea e in spatele ecumenismului. Si aici suntem cu totii de acord.

   Masonii se inchina lui Lucifer. Si aici suntem aproape cu totii de acord. Nu toti, dar sper sa afle si ceilalti:

Video: RITUAL MASONIC FILMAT IN TURCIA. Prima parte – INITIERE. A doua parte – INCHINARE LA LUCIFER

   Ce mai vrea insa masoneria asta? Instaurarea unui GUVERN MONDIAL al NOII ORDINI MONDIALE. Ei bine, ajunsi aici, pe unii dintre acei preoti i-am pierdut deja pe drum. Si asta din elementara lipsa de informatie. Cu toate ca ar fi suficient sa caute oleaca prin site-urile si revistele lor, ca sa se lamureasca, caci asa e normal, ca macar atunci cand dezbati teme importante sa te informezi.

   Daca vor citi aceste randuri, ii ajut eu, ca sa nu aduca scuza lipsei de timp. Iata un citat:

Asa cum suntem învătati în gradul 32 — ca Printi ai Secretului Regal — Supremul Consiliu de grad 33 si ultim al Ritului Scotian Antic si Acceptat din România va continua să lucreze pentru realizarea Unitătii Europei, ca împreună cu celelalte Frătii — Americană, Asiatică, Africană să lucreze pentru realizarea Frătietătii Universale, pentru restaurarea si instalarea Templului lui Solomon.”

   Mai multe in articolul:

Analiza interviului din Forum masonic prilejuit de implinirea a 200 de ani ai Supremului Consiliu Mamă al Lumii de la Washington

   Altii insa cunosc si despre acest ideal al masoneriei. Cu atat mai de mirare e insa cum de acestia nu pricep si restul: treaba cu cipul.

   Nu doresc sa discutam acum daca e sau nu lepadare faptul ca posezi un document biometric, ci vom aborda un alt aspect. Si iar sper ca macar unii dintre ei vor citi aceste randuri.

   Cand se dezbate chestiunea cipului, nu trebuie discutat despre documentele cu cip si atat. E fundamental gresit. Ci despre faptul ca treaba e strans legata de e-guvernare, internetul obiectelor si disparitia banilor cash. Ca intregul acest sinistru sistem se implementeaza nu doar in spatiul asa ziselor state democrate, ci la nivel de planeta:

VIDEO: Rusia – UNIVERSAL ELECTRONIC CARD. Cat a progresat implementarea?

Video: Si IRANUL va implementa National Smart ID Card, semnatura electronica si e-guvernarea …

   Si ca de treaba asta se ocupa aceiasi papusari, care papusari, dupa cum suntem majoritatea de acord, se inchina la lucifer si se ocupa cu rele, precum ecumenismul si guvernul mondial.

   Ii rog pe acei parinti sa-l asculte si pe acest personaj:

VIDEO – Felix Koppelman, presedintele comunitatii evreiesti Oradea: IMPLANTUL CU CIP ESTE NECESAR

   Si ii intreb: NU VA E FRICA? Atunci cand invatati ca cipul e nimic si cand indemnati sa nu ne mai preocupam de el, nu va e teama ca de fapt puneti umarul vartos la implementarea unui lucru rau? Si repet informatia esentiala, un lucru rau gandit si impus de aceiasi care se ocupa cu ecumenismul, adica de niste oameni ce-l urasc pe bunul Dumnezeu si il adora pe satana. Nu va cutremurati deloc? Inca o data, nu dezbatem daca e sau nu lepadare faza documentului biometric.

   Dar oare s-au intrebat acei parinti la ce le trebuie ecumenism stapanilor SISTEMULUI? Ce sa faca cu el? Mai mult, acesta este doar un pas. Mai departe, la ce le trebuie sincretismul, adica ecumenismul total? Cel ce invata cum ca ortodoxia, cultele ce-si zic crestine si toate religiile pamantului duc pana la urma la acelasi dumnezeu, eventual cu viteze diferite, totul e sa promoveze pacea si iubirea pe pamant …

   Ce rol va avea acest ecumenism in NOUA ORDINE MONDIALA? Si pana la urma NOM de ce este instaurata? Nu cumva de fapt intregul urias puzzle pregateste terenul antihristului?

   Si ii mai intreb o data:

   NU VA E FRICA sa aveti rolul de militanti pro cip?

   Sfanta Scriptura si Sfintii Parinti ne invatau sa nu ne lipim de cele lumesti, voi insa va betonati ucenicii si enoriasii in material. Dar tot voi aveti indrazneala sa-i acuzati de ratacire pe cei ce nu vor sa accepte inregimentarea, pe cei ce se opun unei sinistre constructii realizate de satanisti.

   Ati ajuns de dragul cipului sa-i acuzati pe ortodocsii anti cip ca fac voia diavolului, ca de fapt nu sunt ortodocsi, ca nu se roaga, ca nu se spovedesc, ca nu se impartasesc, ca nu merg la biserica, ca nu respecta invataturile Sfintilor Parinti. Voi chiar nu aveti limita? Pana unde veti mai merge cu iubirea de cip?

   Marii duhovnici ai acestui neam ne-au indemnat sa refuzam cipul, dar voua ce va pasa? Voi sunteti teologi semeti, aceia nu sunt decat niste batranei prostiti de atata puscarie … Justin Parvu e Sfant. Dar poate voi sunteti de alta parere, caci ce stiu masele cele proaste? Si daca totusi unii dintre voi il considerati tot Sfant, cum credeti ca ar mai fi fost Sfant daca lupta sa anti cip era voia diavolului si cu totul straina de ortodoxie? Semanati atat de mult cu „invatatii” de care ni se spune in Sfintele Evanghelii … Si ei stiau tot ce scriu Scripturile, dar nu vedeau nimic.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button